|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z odpalaniem!!! |
Autor |
Wiadomość |
songo007
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi space star
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-12-2010, 15:41 Problem z odpalaniem!!!
|
|
|
Witam! Mam problem otóż rok temu podczas zimy misiek 1.9 did odpalał nawet przy -20 natomiast teraz nie odpala nawet przy -10 dodam ze z nocy. Po odpaleniu go na zapych normalnie moge odpalac pózniej przez cały dzien i nic się nie dzieje ale z nocy kręci i nie odpala moze wiecie co jest. Dodam ze swiece wymienione i prąd do nich dochodzi. Dzis zamierzam załozyc zaworek zwrotny moze paliwo schodzi bo juz brak mi pomysłów. Do ropy lałem juz paliwa i uszlachetniaczy i bez zmian |
|
|
|
 |
mirekbdeblin
Forumowicz
Auto: volvo v40
Pomógł: 4 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 177 Skąd: Dęblin
|
Wysłany: 17-12-2010, 18:57
|
|
|
Witam ,
Warto by było sprawdzić filtr paliwa
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
songo007
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi space star
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-12-2010, 21:36
|
|
|
filtr był wymieniany, ale załozyliśmy zaworek zwrotny przed pompą paliwową i narazie jest o.k zobaczymy jak bedzie większy mróz
[ Dodano: 28-12-2010, 11:59 ]
no i nie odpala jak jest powyzej -14 nie wiem co moze byc, macie jakies pomysły ? |
|
|
|
 |
|
|