|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dławi się |
Autor |
Wiadomość |
misia27
Mitsumaniak KRÓLOWA MANHATTAŃSKA

Auto: Colt 1,5 glxi '91 4G15
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-12-2010, 21:32
|
|
|
yhm, zobaczymy jak bedzie dalej...na razie jest ok tzn jezdzi |
_________________ Monia
...
I used to have an open mind but my brains kept falling out.
17 czerwca 2011r.- impreza urodzinowa z okazji 20-tych urodzin Mitsusia |
|
|
|
 |
pikolo
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi colt
|
Wysłany: 27-01-2012, 11:13
|
|
|
Temat jest być może nie aktualny, acz miałem podobny problem, po weekendzie odpalał jechał a potem dławienie prychanie i strzelanie. Wilgoć , przebicia, świece wyeliminowałem , idąc dalej zobaczyłem dziwnie zabrudzony filtr powietrza, był aż ciężki nasiąknięty olejem z pokrywy zaworów, wymiana filtra powietrza i jak rękom odjął, tylko teraz walka z tom dziwną dolegliwościom. |
|
|
|
 |
bobik247
Forumowicz
Auto: Colt C52A 1,5 12V 92r
|
Wysłany: 30-01-2012, 09:36
|
|
|
Na początek wymień kable wysokiego napięcia (te do świec), jak to nie pomoże to kopułka i palec rozdzielacza. Musi pomóc, daj znać o efektach. A zapomniałem jak to silnik z wtryskiem to zanim zaczniesz wymieniać cokolwiek to wyczyść styki na czujniku temperatury silnika(taki dwupinowy) u mnie właśnie to dawało takie objawy. |
|
|
|
 |
|
|