Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Kupno opon-wszędzie braki
Autor Wiadomość
sylb 
Forumowicz

Auto: OUTLANDER 2.0DID
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-12-2010, 23:46   

Znajmy chciał kupić opony do Passata i też narzekał, że nie ma, zostały tylko same drogie modele.
Swoją droga oglądałem dziś TVN Turbo i podali informację, że w Niemczech wprowadzili nakaz jazdy na zimowych oponach, co spowodowało 20% skok cen i szturm klientów. Więc być może to też jest przyczyną takich braków.

PiotrKw 
Forumowicz

Auto: nie Pajero3.2 Touareg3.0 Q74.2
Wysłany: 14-12-2010, 07:11   

elektryk napisał/a:
A pytałeś może o letni płyn do spryskiwaczy, pewnie też nie będzie.

Masz rację , natomiast jeżeli nie ma ani letniego ani zimowego , zaczyna to byc wkurzające :wink: .
Ja nie biegałem po wulkanizatorach tylko "pytałem" w internecie. Przecież te firmy i tak ściągają opony z duzych hurtowni, magazynów producentów itp. Czy w takim razie produkcja opon idzie na bieżąco ?? Jak w piekarni ? :wink:

bonito 
Forumowicz

Auto: był Outlander II 2.0 TDI
Wysłany: 14-12-2010, 08:58   

Z Niemcami to prawda - zmieniło się tam prawo dotyczące zimowych opon, co w połączeniu z ogromnymi opadami śniegu wyczyściło tam magazyny opon, a ponieważ żyjemy w globalnej wiosce, skutki widać także u nas.
bonito

mitsu00 
Mitsumaniak

Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Wysłany: 14-12-2010, 09:45   

PiotrKw napisał/a:
Ja nie biegałem po wulkanizatorach tylko "pytałem" w internecie. Przecież te firmy i tak ściągają opony z duzych hurtowni, magazynów producentów itp. Czy w takim razie produkcja opon idzie na bieżąco ?? Jak w piekarni ?
Cytat:
Z Niemcami to prawda - zmieniło się tam prawo dotyczące zimowych opon, co w połączeniu z ogromnymi opadami śniegu wyczyściło tam magazyny opon, a ponieważ żyjemy w globalnej wiosce, skutki widać także u nas.

Panowie, niech to będzie lekcja na przyszłość że nie czeka się na ostatni gwizdek z zakupem czy to opon zimowych czy np. karpia na godzinę przed pierwszą gwiazką w Wigilię :wink:

Dominik

nasa 
Forumowicz

Auto: Outlander 2010 Intense+
Wysłany: 03-01-2011, 09:41   

www.motohurt.com ma dobre ceny i szybko wysyłają

Odpowiedz do tematu