|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kupno opon-wszędzie braki |
Autor |
Wiadomość |
sylb
Forumowicz

Auto: OUTLANDER 2.0DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-12-2010, 23:46
|
|
|
Znajmy chciał kupić opony do Passata i też narzekał, że nie ma, zostały tylko same drogie modele.
Swoją droga oglądałem dziś TVN Turbo i podali informację, że w Niemczech wprowadzili nakaz jazdy na zimowych oponach, co spowodowało 20% skok cen i szturm klientów. Więc być może to też jest przyczyną takich braków. |
|
|
|
 |
PiotrKw
Forumowicz
Auto: nie Pajero3.2 Touareg3.0 Q74.2
Pomógł: 25 razy Dołączył: 18 Wrz 2010 Posty: 843 Skąd: Trójmiasto
|
Wysłany: 14-12-2010, 07:11
|
|
|
elektryk napisał/a: | A pytałeś może o letni płyn do spryskiwaczy, pewnie też nie będzie. |
Masz rację , natomiast jeżeli nie ma ani letniego ani zimowego , zaczyna to byc wkurzające .
Ja nie biegałem po wulkanizatorach tylko "pytałem" w internecie. Przecież te firmy i tak ściągają opony z duzych hurtowni, magazynów producentów itp. Czy w takim razie produkcja opon idzie na bieżąco ?? Jak w piekarni ? |
|
|
|
 |
bonito
Forumowicz
Auto: był Outlander II 2.0 TDI
Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 556 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 14-12-2010, 08:58
|
|
|
Z Niemcami to prawda - zmieniło się tam prawo dotyczące zimowych opon, co w połączeniu z ogromnymi opadami śniegu wyczyściło tam magazyny opon, a ponieważ żyjemy w globalnej wiosce, skutki widać także u nas.
bonito |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 14-12-2010, 09:45
|
|
|
PiotrKw napisał/a: | Ja nie biegałem po wulkanizatorach tylko "pytałem" w internecie. Przecież te firmy i tak ściągają opony z duzych hurtowni, magazynów producentów itp. Czy w takim razie produkcja opon idzie na bieżąco ?? Jak w piekarni ? |
Cytat: | Z Niemcami to prawda - zmieniło się tam prawo dotyczące zimowych opon, co w połączeniu z ogromnymi opadami śniegu wyczyściło tam magazyny opon, a ponieważ żyjemy w globalnej wiosce, skutki widać także u nas. |
Panowie, niech to będzie lekcja na przyszłość że nie czeka się na ostatni gwizdek z zakupem czy to opon zimowych czy np. karpia na godzinę przed pierwszą gwiazką w Wigilię |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
nasa
Forumowicz

Auto: Outlander 2010 Intense+
|
Wysłany: 03-01-2011, 09:41
|
|
|
www.motohurt.com ma dobre ceny i szybko wysyłają |
_________________ Mitsubishi Outlander 2010, 2,0 DID, Intense+
Jeep Grand Cherokee 2001, 4.7 V8, Limited, lift +6, wydech Magnaflow. Całkowita zmota do błota!
Jeep Grand Cherokee 2011 Overland - 3.0 CRD - upload na 270 KM |
|
|
|
 |
|
|