|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Potrzebuję kluca do Win XP Pro |
Autor |
Wiadomość |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14378 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 14-12-2010, 20:56
|
|
|
deenbe napisał/a: | jak przy aktywacji dostanie nowy? |
Troszkę zła interpretacja. Dostaję klucz do aktywacji, ale byłem przekonany, że MS poda nowy klucz produktu. |
|
|
|
 |
drtymf
Mitsumaniak

Auto: MSS 1,9 DID Comfort BFL
Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Wrz 2009 Posty: 819 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 15-12-2010, 08:22
|
|
|
deenbe napisał/a: | gigant87, ale możesz udostępnić na czas instalacji. Przy aktywacji dostanie nowy klucz.
jak przy aktywacji dostanie nowy? | Dokładnie.
Procedura jest taka że muszę puścić instalację na legalnym kluczu do XP Pro żeby poszła , nie aktywuję na tym kluczu z innego kompa tylko przy aktywacji dzwonię na infolinię z informacją że to downgrade i przeprowadzam aktywację telefoniczną , wtedy dostaję nowy klucz i aktywuje mój komp na nowych kluczach.
Warunek - klucz do instalacji musi być legalny i aktywowany. Wtedy już nie ma ryzyka że aktywuję na swoim komputerze czyjś klucz który ma jako swój bo serwery aktywacyjne tego nie puszczą.
deenbe napisał/a: |
tez mialem przyjemnosc rozmawiac z infolinia, i dopiero po kilku przelaczeniach znalazl sie ktos kompetentny.
|
Też to przerabiałem ale w końcu trafiłem na osobę kompetentną.
gigant87 napisał/a: | przypomnij wieczorem na gg, może uda się coś wykombinować |
He he ja gg już ładny kawał czasu nie używałem A że neta w domu nie mam pozostaje tylko PW |
_________________ Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy.
 |
|
|
|
 |
docencik87
Mitsumaniak

Auto: Mondeo Mk3 '2004 2.0 PB+LPG
Pomógł: 34 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 887 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 15-12-2010, 15:41
|
|
|
drtymf napisał/a: | Dokładnie.
Procedura jest taka że muszę puścić instalację na legalnym kluczu do XP Pro żeby poszła , nie aktywuję na tym kluczu z innego kompa tylko przy aktywacji dzwonię na infolinię z informacją że to downgrade i przeprowadzam aktywację telefoniczną , wtedy dostaję nowy klucz i aktywuje mój komp na nowych kluczach. |
Płyta instalacyjna Windows XP SP3 Pro nie potrzebuje do instalacji klucza. Klucz można wpisać po instalacji!! |
_________________ Witaj Gość!!
1993-2008 Mitsubishi Colt C51A 1.3 8V Gaźnik(mój ukochany samochodzik )
2008-2014 Mitsubishi Colt C52A 1.5 8V (nowy nabytek)
2014-???? Ford Mondeo MK3 Kombi 2.0 PB + LPG
Staram się pisać poprawnie po polsku. |
|
|
|
 |
drtymf
Mitsumaniak

Auto: MSS 1,9 DID Comfort BFL
Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Wrz 2009 Posty: 819 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 16-12-2010, 10:46
|
|
|
docencik87 napisał/a: |
Płyta instalacyjna Windows XP SP3 Pro nie potrzebuje do instalacji klucza. Klucz można wpisać po instalacji!! | oooo. Nie widziałem takiego czegoś jeszcze.
Musze poszukać. |
_________________ Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy.
 |
|
|
|
 |
docencik87
Mitsumaniak

Auto: Mondeo Mk3 '2004 2.0 PB+LPG
Pomógł: 34 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 887 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 16-12-2010, 20:52
|
|
|
Ale pamiętaj musi być SP3!! Można go dołożyć za pomocą nLite do płyty z Windows XP SP2. |
_________________ Witaj Gość!!
1993-2008 Mitsubishi Colt C51A 1.3 8V Gaźnik(mój ukochany samochodzik )
2008-2014 Mitsubishi Colt C52A 1.5 8V (nowy nabytek)
2014-???? Ford Mondeo MK3 Kombi 2.0 PB + LPG
Staram się pisać poprawnie po polsku. |
|
|
|
 |
Mr V
Mitsumaniak Just call me V

Auto: Galant e33a
|
Wysłany: 07-01-2011, 00:53
|
|
|
Dalej potrzebujesz klucz? Powiedzmy, że mam "dojścia" do legalnych kluczy i kopii windowsów. Mogę Ci odpisać jeden klucz i już. I tak tego nie używam.
Pozdrawiam. |
|
 |
|
|