|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lampa tył |
Autor |
Wiadomość |
DudiRadom
Nowy Forumowicz
Auto: L200 89r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-06-2010, 22:55 Lampa tył
|
|
|
Witam wszystkich. Zostałem ostatnio posiadaczem l200 z 89r. Samochodzik ten ma mi służyć na budowie ale nie tylko. Problem w tym że ma on zbity klosz lewej tylnej lampy i tu moje pytanie czy można gdzieś kupić sam klosz który jest odkręcany czy trzeba kupować całą lampę i ew gdzie można te części dostać trochę taniej niż na allegro ( http://moto.allegro.pl/it...86_95_nowe.html ) Może jeszcze pasuje z innego modelu mitsu lub innego samochodu ?
Jeszcze jedno czy ktoś z forumowiczów może posiada instrukcję obsługi w/w modelu lub jakieś inne materiały to proszę o kontakt |
|
|
|
 |
Kibloo
mod L200 pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 22 Sie 2007 Posty: 1640 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 13-06-2010, 20:26
|
|
|
widziałem kompletne lampy na alledrogo, za rozsądne pieniądze...
pozdro |
_________________ "Dzisiaj jest owe jutro, o które martwiliśmy sie wczoraj i wszystko jest w porządku" [cytat]
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
Screw78
Forumowicz

Auto: Mitsubishi L200 2.5TD 2003
Kraj/Country: Ireland
|
Wysłany: 15-01-2011, 19:17
|
|
|
Ja mam pekniety klosz w tylnej lampie przez co dostaje sie wilgoc do srodka i ostatnio gdy ja wymontowalem okazalo sie, ze dwoch srub od klosza nawet nie warto odkrecac, poniewaz i tak nie zdejmie sie klosza . Jedyne co moglem zrobic, to wylac z lampy wode, wysuszyc, przeczyscic pordzewiale gniazda i styki zarowek. Teraz znow zbiera sie wilgoc i stwierdzilem, ze jednak kupie nowa lampe (na uzywana ze szrotow w Irlandii nie ma szans - wiele miejsc obdzwonilem szukajac takze pasa bezpieczenstwa i wszedzie mi odpowiadali, ze nie posiadaja zadnej eLki na stanie - to chyba dobrze... swiadczy o tym, ze nasze eLe tak szybko sie nie rozkladaja ). |
_________________ 4x4 |
|
|
|
 |
|
|