|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CAxA] Czujnik prędkości |
Autor |
Wiadomość |
apple1910
Mitsumaniak
Auto: Galant99 2,5 tiptronic
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-01-2011, 10:46 [CAxA] Czujnik prędkości
|
|
|
Mój problem polega na tym że prędkościomierz pokazuje 0 po ok 2 s od zatrzymania jak ruszam wydaje się pokazywać dobrze ale gdy się zatrzymuje to reakcja jest trochę opóźniona... Na komputerze pokazało uszkodzony czujnik prędkości...Mam już dość kupowania liczników bo ten który mam to już 3 a linka 2 poprzednia okazała się za krótka...Czy ktoś wie gdzie sie znajduje ten czujnik prędkości??? |
_________________ JABKO |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 22-01-2011, 23:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
adamovicius [Usunięty]
|
Wysłany: 16-01-2011, 14:19
|
|
|
Prędkościomierz jest na linke więc nie ma elektronicznego czujnika,nie wiem jak to wyszło na komputerze,ale jest to niemożliwe.
W skrzyni jest taki ślimak który odpowiednio przekazuje napęd na linkę i nie ma on nic wspólnego z komputerem,czysto mechaniczne rozwiązanie.
U mnie prędkościomierz skacze przy pewnej prędkosci, pogodziłem się z tym |
|
|
|
 |
|
|