|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: josie 25-04-2007, 22:35 |
[CA4A 1.6] silniczek krokowy problem i pytania |
Autor |
Wiadomość |
YoGi
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi colt 1.3 95r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-08-2009, 10:42
|
|
|
no dzieki Hugo dobrze wiedziec:) no ale jesli kolega borecki nie sprzedaje silniczka... to dalej takowego poszukuje
[ Dodano: 11-08-2009, 10:34 ]
jesli da sie podniesc to i da sie opuscic?:) po wymiane aparatu zapłonowego gdy jade wcisne sprzegło auto wchodzi na wysokie obroty , jakie nie wiem nie posiadam obrotomierza.... wiem ze posiadam chyba zepsoty silniczek krokowy bo przed wymiana aparatu silnik poprostu falował , juz wolałem te falowanie niz samochod ma chodzic na takich obrotach , idzie je jakos obnizyc?? alboogolna podpowiedz co zrobic?:) |
|
|
|
 |
gonzo406
Nowy Forumowicz
Auto: colt cao
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-01-2011, 22:25
|
|
|
Może ktoś z was panowie wie czym mogą być spowodowane dziwne odgłosy dochodzace z silniczka krokowego mianowicie chodzi mi o piszczenie podczas uruchamiania zimnego silnik włączam zapłon i wtedy własnie słychać to piszczenie słychać je jeszcze kilka minut po uruchomieniu silnika np podczas postoju na światłach do momentu aż silnik troszkę sie nagrzeje . |
|
|
|
 |
|
|