|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pytanie o zestaw głośnomówiący Nokia CK-200 |
Autor |
Wiadomość |
visien
Nowy Forumowicz
Auto: L200 2007
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-01-2011, 15:16 Pytanie o zestaw głośnomówiący Nokia CK-200
|
|
|
Koledzy ,chce się sam zabrać za montaż zestawu nokii ck-200 . Czy ma ktoś już doświadczenia z tym zestawem , czy da się podłączyć bez wizyty w wyspecjalizowanym warsztacie w Naszych L200 ? Jeśli już ktoś ma u Siebie to poproszę fotki gdzie umiejscowił wyświetlacz , a gdzie pilot itd. |
|
|
|
 |
Tomii
Mitsumaniak
Auto: C4, BX, Espace 3
Pomógł: 17 razy Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 1889 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 21-01-2011, 16:20
|
|
|
z montażem ck-200 nie ma większego problemu pod warunkiem że dokupisz sobie wiązkę połączeniową (przejściówkę) radio-zestaw pod oryginalne radio Mitsubishi. No chyba że masz zwykłe radio 1DIN z kostkami ISO to wtedy nie ma problemu, wpinasz kostki i wszystko hula jak należy. Wyświetlacz sugeruję zamontować nad lusterkiem bądz do słupka A od kierowcy w dolnej części z tym że nie na taśmie klejącej bo się odklei w lecie/wystarczy podstawkę przykręcić wkrętem do słupka, no a pokrętło to już wg uznania gdzieś pod ręką. Powodzenia. |
|
|
|
 |
visien
Nowy Forumowicz
Auto: L200 2007
|
Wysłany: 24-01-2011, 15:10
|
|
|
Dokupiłem przejściówkę na ISO za 21 zł do oryginalnego radia i faktycznie nie było żadnego problemu z podłączeniem ,cały montaż zajął mi może godzinkę. Wyświetlacz umocowałem do lusterka i jest super.
Dziękuję za pomoc.
pozdro |
|
|
|
 |
|
|