Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Co zrobić na Pomorzu - aby było lepiej
Autor Wiadomość
fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-11-2009, 19:05   

Cytat:
np. środa

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 23-11-2009, 19:12   

fj_mike napisał/a:
Cytat:
np. środa

odebrałem to, jako propozycja, ale dnia "pracującego"

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

fj_mike 
Mitsumaniak

Wysłany: 23-11-2009, 19:12   

Moja wina też, słabo się wyraziłem i przepraszam :wink:

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 23-11-2009, 20:03   

akbi napisał/a:
tu jest dużo racji

otóż to - jak kończę pracę o 15:30 to niechętnie czekam w centrum prawie 4 godziny...
a późno do pracy (na 10 czy 11 zwyczajnie nie lubię jeździć, bo nie mam wtedy gdzie zaparkować...)

Marcino 
Mitsumaniak
Góral niskopienny

Auto: Galant 2.5 V6 97r
Wysłany: 24-11-2009, 18:34   

Ponieważ nie jade w tym roku na zaden służbowy wyjazd postaram sie być 15 tego żeby sie z wami przed świętami zobaczyć.
Pozdro
była -2004-2006 - Carisma 1.8 GDI 98r
był -1997-2005 - Fiat 126p 1978r :)

"A omijając to całe rozmyślanie, to prawda jest taka że do codziennego auta najlepszy jest silnik z jak największym momentem dostępnym z niskich obrotów :)
Czyli w tym przypadku 6a13 8) " by tomchuck

futro68 
Mitsumaniak

Auto: L-400, Astra H, Nissan NV200
Wysłany: 07-12-2009, 12:12   

Ostatnio nie byłem - grypa ale postaram się na grudniowy wpaść.
Zgadzam się z Marcino w kwestii późnej godziny spotkania. Ciemno już i zimno o tej porze - jest wśród nas wiele osób już dzieciatych - gdyby spoty połączyć ze spotkaniami więcej rodzinnymi uważam że by to było znacznie bardziej atrakcyjne. Można by było wtedy zrobić spota tak jak teraz 15-tego ale koło 18-tej lub np. w sobotę przed południem i wybrać się np. do IKEI - jest tam podziemny parking i nowy plac darmowy zabaw dla dzieci z opieką animatorów. Starsze dzieciaki by mogły poszaleć na tym placyku my zaś wypić kawę itp. w restauracji - tam też jest miejsce do zabawy dla mniejszych dzieciaków.

Nikoś 
Mitsumaniak

Auto: 2 razy civic 5G
Wysłany: 14-12-2009, 20:47   

A co do tego kulig w szymbarku to fajna sprawa bo to moje okolice, a znam nie jednego co ma sanie i fajne konie. Jesli dam rade to cos postaram się wykombinować, ale nie moge obiecać. Może uga mi się was poznać I być na spocie choć raz :mrgreen:

Wszyc 
Mitsumaniak

Auto: ------>
Wysłany: 08-01-2011, 01:42   

Tak sobie myślę jak są te nasze wizytówki klubowe :P jest jeden feler z nimi dają namiar na stronę mitsumaniaków ale jak ktoś chce się czegoś dowiedzieć o spotach to musi wejść na Forum/Fora Ogólne/Fora Klubowe i Regionalne/Mitsubishi Trójmiasto- Pomorskie :D trochę ma szukania i niełatwo dla przeciętnego kowalskiego pewnie to znaleźć :P Myślę czy by nie zająć się bardziej tą nasza stronką M3M i do niej wizytówki wymyślić :P Myślę że to pomorze w promocji klubu :P

I pozbył bym się na stronie działu Lista Klubowa gdyż klub rozrósł się do tego stopnia że jest nie możliwe spisanie listy klubowej :P dał bym tylko wzmiankę o klubie ile osób liczy i takie tam :P

Tej Historii modeli bym się pozbył i dał FAQ z odpowiedziami gdzie są spoty info o tym i o tym takie tam :D
Mitsubishi Eclipse D22A '92
Honda CB500 PC32 '97

By mjsystem;

papamitsu napisał/a:
Miejsce raczej dowolne ale standard lokalowy niech bedzie na poziomie dobrego Gala

mjsystem: Czyli dookoła rdza. :mrgreen:

Silverrr 
Mitsumaniak
Jackdaw

Auto: Lancer SB 2008 1.8 Invite
Wysłany: 09-01-2011, 19:11   

Wszyc napisał/a:
Tak sobie myślę jak są te nasze wizytówki klubowe :P jest jeden feler z nimi dają namiar na stronę mitsumaniaków ale jak ktoś chce się czegoś dowiedzieć o spotach to musi wejść na Forum/Fora Ogólne/Fora Klubowe i Regionalne/Mitsubishi Trójmiasto- Pomorskie :D

Poza tym mają błędy. Nie jest to ogromny mankament, ale mają...

Wszyc napisał/a:
dał bym tylko wzmiankę o klubie ile osób liczy i takie tam :P

Połowa jak nie więcej kont jest tylko zarejestrowanych.

A od siebie dodam to co już dodane. Termin spotów. Kilka osób już pisało i powinniśmy się zastanowić czy nie lepiej rzeczywiście zamiast sztywnie 15go się trzymać to zrobić np. w sobotę wypadającą w połowie miesiąca. Piątek wieczór, sobota wieczór... Dzień, w którym większość osób ma wolne. Nie piszę tego pod swoim kątem bo mam równoważny system czasu pracy więc weekendy, święta, sylwester, w tygodniu zawsze jestem w pracy ;)

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 09-01-2011, 21:25   

strona m3m --- potrzebny byłby ktoś, kto by miał sporo werwy na dłuższy okres czasu, aby się zająć tym tematem i uaktualniać wpisy

wizytówki wg mnie są ok - taki wzór mają wszystkie regiony w Polsce - wzór ten został przegłosowany w ankiecie przez wszystkich klubowiczów

Ja ze swojej strony sugeruje poszukiwania drugiego Moda - który wspólnie z Wszycem mógłby prężniej ruszyć nasz region.

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

sebekColt97 
Mitsumaniak

Auto: -
Wysłany: 10-01-2011, 10:41   

akbi ma racje, dwóch moderatorów rozruszałoby region, Wszyc sie stara, a gdyby jeszcze ktoś go wspomógł napewno byłoby to plusem dla wszystkich.

Wszyc 
Mitsumaniak

Wysłany: 10-01-2011, 19:30   

Nie jest źle tylko wciąż mam problem ogarnąć swoje życie fj_mike od czasu do czasu mnie wspomoże jak nie dojadę na spot :) Ale na pewno było by miło jak ktoś jeszcze by był :D
Honda CB500 PC32 '97

By mjsystem;

papamitsu napisał/a:
Miejsce raczej dowolne ale standard lokalowy niech bedzie na poziomie dobrego Gala

fj_mike 
Mitsumaniak

Wysłany: 10-01-2011, 21:07   

Ja w ostatnim czasie nie mam tyle wolnego czasu ile bym sobie życzył :P
Nie wiem czy na spot 15 dojadę :D
Ale niedługo będzie lepiej :wink:

by Owczar

Wszyc 
Mitsumaniak

Wysłany: 26-01-2011, 15:05   

Pytanie mam do was zwłaszcza do nowych klubowiczów czego brakuje wam w zlotach/spotach? bo na stałych bywalców zawszę można liczyć bo dobrze się znamy lubimy przyjechać na zlot pogadać itp. duża część jeszcze utrzymuje kontakt po za spotami do tego dochodzi kilku letnie przywiązanie do klubu i być może nie zdajemy sobie sprawy że po prostu jesteśmy nudni klub musi się rozwijać przyszłość należy do nowych klubowiczów nie bójcie się porównywać może wcześniej byliście w innym klubie coś wam się tam podobało?

Ja twierdzę że klub potrzebuje zdecydowanego kopa i młodej krwi :P

Piszcie wszystkie pomysły a my przemyślimy najciekawsze pomysły i przemyśli się to czy mamy środki na ich realizacje i czy są zgodne z wizerunkiem klubu zmiany to klucz do rozwoju nie muszą być drastyczne ale trzeba wciąż coś poprawiać wciąż się starać bo inaczej to wszystko traci sens.
Honda CB500 PC32 '97

By mjsystem;

papamitsu napisał/a:

Odpowiedz do tematu