|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zderzak |
Autor |
Wiadomość |
Nachbar [Usunięty]
|
Wysłany: 26-10-2006, 20:10 Zderzak
|
|
|
Witam,
Czy ktoś wie jak domowymi sposobami wypchnąć narożnik zderzaka - tylnego. Jakaś p.... wyjechała mi w ten sposób że zawadziłem ja samym narożnikiem podczas cofania . Oczywiście zderzak do malowania ale ... najpierw chciałby usunąć to paskudne wgniecenie - boje się że pęknie jak będzie tak zagięty... Narożnik od strony wydechu - nie ma jak tam nawet reki włożyć....
Może ktoś już to praktykował???
Jak nie to pozostanie nadstawć się tyłem na jednym z wiadomych rond i po kłopocie.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
old [Usunięty]
|
Wysłany: 26-10-2006, 21:48
|
|
|
musiałbyś to miejsce podgrzać opalarką ale bez przesady i wtedy wypychac |
|
|
|
 |
Czarcik [Usunięty]
|
Wysłany: 26-10-2006, 23:29
|
|
|
Mniej ryzykownie wrzątkiem z czajnika i but but but!
na matizie zadziałało
konieczne jest do tego zdjęcie zderzaka
jak nie możesz zdjąć, to może sie nie udać tą metodą... |
|
|
|
 |
Nachbar [Usunięty]
|
Wysłany: 27-10-2006, 17:14
|
|
|
własnie chyba czeka mnie sciaganie zderzaka ......
[ Dodano: 11-11-2006, 19:17 ]
i po sprawie - dzisiaj ściągnęłem zderzak - nie było żadnych problemów - kilka śrubek i trochę pracy. Czajnik z wrzatkiem przydał się na 110% i nie trzeba było żadnego buta używać a wyłącznie delikatnie drewienkiem wyprofilować.... Teraz jest cacy - wystaczy tona szpachli i 3 warstwy lakieru i będzie jak nowy.... |
|
|
|
 |
|
|