|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Pajero III] Przed zakupem |
Autor |
Wiadomość |
Jako
Nowy Forumowicz
Auto: przed zakupem Pajero III
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-02-2011, 16:08 [Pajero III] Przed zakupem
|
|
|
Witam wszystkich,
Siedzę na forum od dobrych 2h, ponieważ jutro planuję sfinalizować zakup (lub nie) MPIII 3.2 automat 2000r. Czytając różne posty niestety się nie uspokoiłem. Głównie zainteresował mnie temat pompy wtryskowej. Odbyłem jazdę próbną wczoraj i w zasadzie byłem zadowolony (po za tym że nie mogłem odpalić auto na zimno bo ktoś nim przyjechał). Jedynie co mnie niepokoi to świecąca kontrolka check. W poniedziałek mam jechać na komputer, ale czytając posty rozumiem, że nie każdy się nadaje. Może możecie podpowiedzieć gdzie w Radomiu lub okolicach warto podjechać i jakie błędy powinny zaważyć na decyzji o zakupie. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 27-02-2011, 16:20 Re: Przed zakupem
|
|
|
Jako napisał/a: | Jedynie co mnie niepokoi to świecąca kontrolka check. |
No, to jest bardzo niepokojące. Napisz który to rok.
Palący czeck generuje pompa, EGR, czujnik doładowania turbiny, a w rocznikach 00-01 układ podciśnieniowy przepustnicy. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
Jako
Nowy Forumowicz
Auto: przed zakupem Pajero III
|
Wysłany: 27-02-2011, 16:30 Re: Przed zakupem
|
|
|
zbyszekm2 napisał/a: | Jako napisał/a: | Jedynie co mnie niepokoi to świecąca kontrolka check. |
No, to jest bardzo niepokojące. Napisz który to rok.
Palący czeck generuje pompa, EGR, czujnik doładowania turbiny, a w rocznikach 00-01 układ podciśnieniowy przepustnicy. |
To krótkie Pajero z 2000 roku. Najbardziej boje się, że trafie do warsztatu który źle zinterpretuje odczyty z KTS'a. Myślałem o serwisie Bosh
http://otomoto.pl/mitsubi...-C17534072.html |
|
|
|
 |
|
|