Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Fabryczna nawigacja
Autor Wiadomość
PLAMO 
Mitsumaniak

Auto: Volvo V50 2005/ L200 2008
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-01-2010, 21:51   Fabryczna nawigacja

Witam. Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem eLki. Z dobrodziejstw techniki wyposażona jest w fabryczną nawigację. Niestety nie mogę jej uruchomić. Pojawia się tylko panel dotyczący bezpieczeństwa i przestrzegania przepisów itp. i wszystko się na tym kończy tzn. w "przycisk" zgadzam się mogę sobie klikać dowolną ilość razy. Płyta oczywiście jest załadowana pod siedzeniem. Coś z nią nie tak czy tylko moje zdolności manualne są do potrenowania. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedz.

namotore 
Mitsumaniak
ach

Auto: T-fünf
Wysłany: 21-01-2010, 12:05   

to jest juz w Eli fabryczna mapa Polski? :roll:

PLAMO 
Mitsumaniak

Wysłany: 21-01-2010, 12:36   

Tego nie powiedziałem, ale poprzednik miał taki kaprys i owe urządzenie sobie założył. chodziło mi tylko o kontrolę czy to urządzenie funkcjonuje jak należy. Mam przez to rozumieć, że żeby sprawdzić czy działa muszę opuścić granice naszego pięknego kraju?

namotore 
Mitsumaniak
ach

Auto: T-fünf
Wysłany: 21-01-2010, 16:49   

jak kupowałem ele w 2007 była nawigacją w cenniku ale bez mapy PL. Pół roku temu też się pytałem ale bez zmian. Macie inne info?

exc_racing
[Usunięty]

Wysłany: 25-01-2010, 23:09   

Ostatnio przeglądałem katalogi L200 (pdf) na stronie mitsu i widziałem że mapa polski jest wyszczególniona - czyli powinna być dostępna. :lol:

Herkules13
[Usunięty]

Wysłany: 27-01-2010, 21:20   

Mapa Polski jest i była od początku
Problem w tym, że pokrywała ze 30% kraju, niebyło na niej np. krynicy górskiej, albo jadąc główną drogą nie pokazywała żadnych bocznych ulic w miastach chociaż było ich sporo

Też mam taką navi, ale kupiłem ją bez płyty
Płytę mogłem dokupić, chyba za 500 zł, ale ponieważ wiem jak działa dałem sobie spokój

Pozdrawiam

PLAMO 
Mitsumaniak

Wysłany: 08-03-2011, 15:46   

Witam.
Poszukuje manuala do fabrycznej nawigacji w L200 lub kogoś kto może mi udzielić paru informacji na ten temat.

[ Dodano: 13-08-2011, 12:26 ]
Ponawiam pytanie. Czy któryś z szanownych forumowiczów posiada w swoim miśku fabryczną nawigację i mógłby mi pomóc w kwestii jej działania? U mnie nawet nie chce się włączyć.

Odpowiedz do tematu