Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] Galant 2,5V6 Avance, sedan, Trzebiel 2002rok, pr
Autor Wiadomość
pompec 
Mitsumaniak
misiu-maniak

Auto: EA5W Avance'02 tiptronic
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-03-2011, 15:15   

ale ten ruski dekoder pokazuje wypust 07.2000

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 01-03-2011, 15:24   

pompec napisał/a:
ale ten ruski dekoder pokazuje wypust 07.2000

Dlatego napisałem wcześniej, że nie jest wiarygodny ;)

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 02-03-2011, 18:10   

galant odjechał dziś do szczecina :D więcej opisze nowy właściciel we właściwym dziale :D ogólnie stan tak jak pisałem warty tych pieniążków.

pozdrowienia dla niezdecydowanych :finga: przy tej konfiguracji nie ma co się zastanawiać tylko trzeba jechać i oglądać :P

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 02-03-2011, 18:29   

Derpin napisał/a:
galant odjechał dziś do szczecina :D

Czy wy je kolekcjonujecie w tym Szczecinie :D :D :D

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 02-03-2011, 18:35   

tak jak pisałem, wiedziałem, że to dobra sztuka a jeden forumowicz z zachpom, szukał czegoś takiego to aż żal było go nie zabrać :P ogólnie to gdybym nie wyjechał w weekend na delegacje to gal ten byłby już w szczecinie w niedziele, a tak nowy nabywa musiał czekać na inny możliwy transport :P

pompec 
Mitsumaniak
misiu-maniak

Wysłany: 02-03-2011, 19:28   

zadzwoniłem dziś do sprzedawcy powiedzieć, że jednak nie przyjadę (nie mogłem się przekonać do koloru innego niż srebrny) a on, że auto właśnie odjechało :lol:

KamilR10 
Mitsumaniak

Auto: Galant Avance
Wysłany: 02-03-2011, 23:10   

Derpin Jak się domyślam auto pochodzi od Mateusza? :mrgreen:

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 03-03-2011, 00:29   

zgadza się :) inaczej nie pisał bym, że jest warty tych pieniążków :P wybadałem wcześniej teren, ostatnio przewinęło się przez chłopaków kilka naprawdę porządnych sztuk, między innymi Twoja, Jogurta, moja i ten z tego tematu, ale wiem też, że Mateusz czyta nasze forum to od razu napiszę żeby przypadkiem nie obrósł w piórka i nie zaczął ciągać byle czego :P ;) na dobrą renomę pracuje się długo ale stracić można ją łatwo więc Panie Mateuszu tak trzymać! 8) :D

KamilR10 
Mitsumaniak

Wysłany: 03-03-2011, 00:37   

Dokładnie :wink: Też to zauważyłem że ostatnio same konkretne fury są u Mateusza :mrgreen: Jest w czym wybierać, ale wiadomo z zakupem trzeba się spieszyć bo takie auta idą momentalnie :P Czego najlepszych przykładem jest ten :P

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 04-03-2011, 00:22   

pompec napisał/a:
zadzwoniłem dziś do sprzedawcy powiedzieć, że jednak nie przyjadę (nie mogłem się przekonać do koloru innego niż srebrny) a on, że auto właśnie odjechało :lol:

słyszałem że jednak było odrobinę inaczej :wink:

ale dobrze że znalazło się i coś dla Ciebie :) tylko tym razem nie zastanawiaj się za długo bo znowu odjedzie z kim innym za sterami :P

pompec 
Mitsumaniak
misiu-maniak

Wysłany: 04-03-2011, 00:40   

Derpin napisał/a:
słyszałem że jednak było odrobinę inaczej

było dokładnie tak, że ja powiedziałem, że mam duże wątpliwości co do koloru... nie zdążyłem powiedzieć, że nie przyjadę, jak Tomek powiedział, że rozwieje moje wątpliwości bo auto właśnie odjechało... czyli stwierdzenie: "zadzwoniłem dziś do sprzedawcy powiedzieć, że jednak nie przyjadę" nie jest nieprawdą... ale to na marginesie :P
Derpin napisał/a:
le dobrze że znalazło się i coś dla Ciebie tylko tym razem nie zastanawiaj się za długo bo znowu odjedzie z kim innym za sterami

tego też odpuszczam... 8) choć go nie oglądałem... żeby było fair... moja decyzja na "nie" nie jest uwarunkowana oględzinami...

Mithrill 
Mitsumaniak
Łukasz

Auto: Lancer 1.6 16V (C66A)
Wysłany: 10-03-2011, 21:41   

Ależ mi się podoba ten wątek.
Chyba najfajniejsze "sprzątnięcie" Gala. :mrgreen:

"My tu gadu-gadu o VIN, a tam się Misiek sprzedał".

Można prosić o linka do "Naszych Miśków" (jeżeli już jest odpowiedni topic z tym wozem)?

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 11-03-2011, 12:01   

Mithrill, topic o który prosiłeś: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=61643

ogólnie to szczecin sprząta same pysze kąski :P na mojego białego też się co niektórzy czaili a nikt nie był oglądać, to samo z Rafała Bandytą gościu już miał brać ale zabrakło gotówki a miał podjechać dzień po nas, ale nie było zaliczki to nie było rezerwacji na auto wiec braliśmy :D

KamilR10 
Mitsumaniak

Wysłany: 11-03-2011, 12:37   

Derpin napisał/a:

ogólnie to szczecin sprząta same pysze kąski :P na mojego białego też się co niektórzy czaili a nikt nie był oglądać, to samo z Rafała Bandytą gościu już miał brać ale zabrakło gotówki a miał podjechać dzień po nas, ale nie było zaliczki to nie było rezerwacji na auto wiec braliśmy :D

Nie ma co się zastanawiać, trzeba jechać, oglądać i brać, tym bardziej że to auta z pewnego źródła :wink: Bo później można żałować, a ciężko jest znaleźć dobrego Galanta :wink:

pompec 
Mitsumaniak
misiu-maniak

Wysłany: 11-03-2011, 17:07   

jak by był srebrny, to bym się autentycznie powiesił na najbliższej gałęzi :P ale na prawdę mi ulżyło bo biłem się z myślami i nie mogłem się przekonać do innego (zwłaszcza ciemnego) koloru... teraz u chłopaków jest srebrny, ale w manualu i bez skóry... a ja się uparłem i już :evil: (zwłaszcza na skórę)... ja mam czas... swojego będę opychał dopiero jak kupię tego wymarzonego... i jeszcze na marginesie... przy okazji tej sytuacji nauczyłem się jak podjąć decyzję czy jechać po jakieś auto czy nie... wystarczy wyobrazić sobie drogę powrotną do domu nowo zakupionym Galem i sprawdzić czy jest się do końca szczęśliwym... ani w jednym, ani w drugim przypadku bym nie był :(

Odpowiedz do tematu