|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
shogun-przekladka czy nie? |
Autor |
Wiadomość |
tremba
Forumowicz
Auto: Pajero II 2,8 Long AT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-03-2011, 20:41 shogun-przekladka czy nie?
|
|
|
Witam
Chcialbym sie poradzic bardziej doswiadczonych niz ja w kwestii tego miska:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C17526518.html
Z info ktore wygrzebalem tutaj wyglada jak po przekladce (antena, pozycja dzwigni skrzyni i reduktora), ale gosc zarzeka sie ze tak go dostal i wszystko gra. W dowodzie stoi montero, a na samochodzie shogun, autko podobno z Meksyku. Czy ktos orientuje sie czy shoguny w takiej konfiguracji byly produkowane na tamte rynki? Nie widzialem pod maska zadnej dziury po silniczku wycieraczek, zadnych zaslepek po pedalach itp. Autko wyglada fajnie, fajnie jezdzi-generalnie kusi. Nie chce jednak wsadzic sie na przekladke i bylbym wdzieczny za info w tym temacie. |
|
|
|
 |
hajmanek
Forumowicz
Auto: shogun 2,8 tdi gls
Kraj/Country: UK
Pomógł: 7 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 252 Skąd: gogle
|
Wysłany: 13-03-2011, 21:16
|
|
|
Z tego co wiem to shoguny tylko na anglie byly robione, cos mi ten fotel pasazera na zabardzo zuzyty wyglada, no i ta skrzynia typowo dla aut z kierownica po prawej stronie |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 13-03-2011, 21:40
|
|
|
Na bank przekładka, ale dobrze zrobiona, bynajmniej na foto. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
tremba
Forumowicz
|
Wysłany: 13-03-2011, 21:46
|
|
|
Dzieki koledzy . BTW Zbyszku podeslalem Ci PW. Gdybys mogl zerknac bylbym zobowiazany. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 13-03-2011, 21:50
|
|
|
tremba napisał/a: | Dzieki koledzy . BTW Zbyszku podeslalem Ci PW. Gdybys mogl zerknac bylbym zobowiazany. |
Już zerknąłem . |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
tremba
Forumowicz
|
Wysłany: 13-03-2011, 21:56
|
|
|
[ Dodano: 04-04-2011, 14:43 ]
Podbijam
Znowu trafilem na przekladanego Shoguna w ladnym stanie i dobrej cenie. Chcialbym zapytac czy ktos ma dowiadczenia z uzytkowania przekladki? Jak wygladaja sprawy czesci, eksploatacji, serwisu, czy wystepuja jakies udziwnienia o ktorych warto wiedziec? Przeciez generalnie jesli auto jest w dobrym stanie to po poprawnej modyfikacji wszystkiego co trzeba powinno hulac i po naszych drogach (czy raczej bezdrozach ). Tak mi sie przynajmniej wydaje-w koncu to tez przeciez japonska produkcja.
[ Dodano: 04-04-2011, 17:35 ]
UP-cos nie podskoczylo z poprzednim postem |
|
|
|
 |
|
|