|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ostrzezenie-ban |
Autor |
Wiadomość |
tremba
Forumowicz
Auto: Pajero II 2,8 Long AT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-03-2011, 01:12 Ostrzezenie-ban
|
|
|
Zainteresowalem sie tym miskiem:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C17924665.html
Nalezy to sobie odpuscic, historie taka juz gdzies tu znalazlem. To naciagacze, na moje zapytanie o kontakt odpowiedzieli tak (wklejka z korespondencji-nader szybkiej ) :
Witam.
Obecnie nie moge przyjsc do Polska, Moja praca nie pozwala mi, aby udac sie na kilka dni z Anglii
Dzisiaj zadzwonilem do wielu firmy transportowej. Cena dostawy podobne do wszystkich firm . Przedsiebiorstwo transportowe upowaznione do transakcji kupna-sprzedazy.
Transportu beda ponoszone przez mnie, wiec wysylka jest bezplatna. Transport z Wielka Brytania do Polska bedzie trwac okolo 4 - 5 dni. platnosc zostanie za pomoca przelewu bankowego w firmie transportowej.
Chce wiedziec, czy zgadza sie isc naprzód. Czekam na wasze opinie. Mój dostep do internetu jest ograniczony.
Dzieki
--- 13.3.11 (Nd), tremba@op.pl <tremba@op.pl> napisał(a):
Od: tremba@op.pl <tremba@op.pl>
Temat: RE: Odp: [otoMoto.pl] Zapytanie dotyczące ogłoszenia nr C17924665
Do: "Uk F" <uk46london@yahoo.pl>
Data: 13 Marzec 2011 (Niedziela), 21:14
Witam
Jak widze na zdjeciu samochod powinien byc w okolicach Krakowa? Prosze o podanie telefonu kontaktowego. Pozdrawiam
W dniu 2011-03-13 18:41:44 użytkownik Uk F <uk46london@yahoo.pl> napisał:Witam.
Samochód sprowadzony z Polska w na indywidualne zamówienie. samochód jest zarejestrowany w Polska, Samochód caly czas uzytkowany i serwisowany z udokumentowanym przebiegiem –ksiazka serwisowa wszystkie wpisy ! Stan techniczny oraz wizualny oceniam na bardzo dobry.
Karoseria oraz wnetrze w idealnym stanie. Garazowany, regularnie serwisowany.
Wyposazony w dynamiczny, elastyczny i oszczedny silnik .
Wszystkie oleje byly wymieniane na czas. Wszystko sprawne. Pare dni temu zostal wymieniony olej w silniku oraz filtr.
Sprzedaje poniewaz potrzebuje pieniedzy , gdyz niebawem urodzi nam sie dziecko. W innym przypadku tego auta bym nie sprzedawal.
Posiadam dwa kluczyki, oraz ksiazke serwisowa prowadzona do konca.
Jesli zdecydowalismy sie kupic samochód, znalazlem sposób na dostarczenie samochodu do Polska wkrótce.
Czekam Na Odpowiedz !
PS: Samochód nie mial zadnego wypadku. ...nie bylo zadnego wypadku
Jest to wersja europejska i auto ma tak kierownice odrazu po lewej stronie !!!
--- 13.3.11 (Nd), otoMoto.pl <powiadomienia@otomoto.pl> napisał(a):
Od: otoMoto.pl <powiadomienia@otomoto.pl>
Temat: [otoMoto.pl] Zapytanie dotyczące ogłoszenia nr C17924665
Do: tomybosford16@yahoo.pl
Data: 13 Marzec 2011 (Niedziela), 12:43
Witaj
Wysłano zapytanie dotyczące ogłoszenia nr C17924665 (Mitsubishi Montero)
Link do tego ogłoszenia: http://otomoto.pl/index.p...ow&id=C17924665
Treść wiadomości:
prosze o kontakt w sprawie mitsubishi
Takze ktokolwiek bedzie sie tym interesowal... strata czasu. |
|
|
|
 |
hajmanek
Forumowicz
Auto: shogun 2,8 tdi gls
Kraj/Country: UK
Pomógł: 7 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 252 Skąd: gogle
|
Wysłany: 14-03-2011, 01:57
|
|
|
W anglii jest paru mitsumaniakow tak wiec jesli komus zalezy na sprowadzeniu auta z tad podejrzewam ze jak ktos by byl w poblizu to zawsze jakos sie da podjechac |
|
|
|
 |
RafalB
Forumowicz
Auto: Pajero III 3.2 DID long
Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Sie 2010 Posty: 34 Skąd: Limanowa
|
Wysłany: 14-03-2011, 10:08
|
|
|
Pajero III w takiej cenie to tylko możesz kupić totalnie dojechane bądź z kierownicą po prawej stronie. Sam kiedyś kupowałem PIII i te "prawie za darmo" od razu odrzucałem. Za PIII w dobrym stanie musisz dać co najmniej 40tyś. |
|
|
|
 |
tremba
Forumowicz
Auto: Pajero II 2,8 Long AT
|
Wysłany: 14-03-2011, 13:55
|
|
|
Z ceny zdaje sobie sprawe doskonale, te historyjke wkleilem jako przestroge zeby ktos sie nie nacial. Pozniej samochod jest juz"prawie" w kraju, tylko trzeba drobna oplate wniesc itp. BTW ciag dalszy:
"Nie znam dobrze polski, Tlumaczenie przy uzyciu komputera
Skontaktowal sie ze mna wiele osób do tego samochodu. Chce wiedziec, czy zdecydowal sie pójsc na calosc? Nie chce tracic czasu. Samochód jest zarejestrowany w Polska. Cena jest tym, co zobaczylem nie zostaly zmienione. Prosze was o podjac szybka decyzje.
I trzeba swoje imie, nazwisko i adres, aby mozna bylo wyslac samochód do Polska.
Imie:
Nazwisko:
Adres:
Miasta:
Kod pocztowy:
Kraj:
Numer telefonu:
I nie wiem, czy platnosc dokonywana jest po dniu dostawy. lub bedzie musial wplacic zaliczke. omówi szczególy firmy transportowej.
Otrzymasz wszystkie informacje z firmy (dostawe w dniu, Dane bankowe do transferu, numer przesylki)
Dziekuje!"
Podobna historie chlopaki przerabiali na ktoryms forum motocyklowym. |
|
|
|
 |
hajmanek
Forumowicz
Auto: shogun 2,8 tdi gls
Kraj/Country: UK
Pomógł: 7 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 252 Skąd: gogle
|