Konkluzja |
Autor |
Wiadomość |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 02-11-2006, 14:55
|
|
|
eee isuzu podobno niezle diesle robi (oczywiscie do momentu az cos padnie), kolega kiedys szukal vectry i koniecznie z silnikiem isuzu, wiec sie troche nasluchalem |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 02-11-2006, 15:02
|
|
|
arturro napisał/a: | eee isuzu podobno niezle diesle robi | Podobno
arturro napisał/a: | oczywiscie do momentu az cos padnie | No właśnie arturro napisał/a: | kolega kiedys szukal vectry i koniecznie z silnikiem isuzu | A ja jeździłem Oplem z tym silnikiem i conieco wiem |
Just think...
. |
|
|
|
 |
adams12 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-11-2006, 15:06
|
|
|
ja tez - dwoma egzemplarzami Combo - z czego jeden ma nastukane juz 700tkm i na ten silnik nikt nie narzekal |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 02-11-2006, 15:11
|
|
|
adams12, bo to "stare" 1,7 albo bez turbo albo na pompie wirowej |
Just think...
. |
|
|
|
 |
szczeslaw
moderator Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
Pomógł: 28 razy Dołączył: 29 Cze 2005 Posty: 1980 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 02-11-2006, 17:28
|
|
|
Hubeeert, bez turbo - silnik trwały ale mi przynajmniej jeździło się tym koszmarnie - fatalna "kultura pracy" i "osiągi". |
_________________ gg: 3254156
Carisma 1.6 99r.
 |
|
|
|
 |
oozz
Mitsumaniak
Auto: Carisma DID 2002
|
Wysłany: 20-12-2006, 12:52
|
|
|
Wracając do pierwszego postu...
Może to szczęście "lajkonika", ale (odpukać) z silnikiem nie mam problemu (poza opisanymi przeze mnie dwoma przypadkami utraty mocy, które nadal nie wiem co spowodowało). Owszem walczę z przyciskami szyb, ze skrzypieniem, ale silnik ok. Może jeszcze przebieg nie ten by walczyć z usterkami? (auto kupione przy 92tyś-serwisowane w niemczech, a teraz przejechało 20tyś w tym roku).
Pzdrowiam świąteczne Marek
P.S. Pewnie szczęście trochę mi się skończy, gdy ktoś zyczliwy(i wiedzący oczywiści) obejrzy autko na zlocie (następnym) i powie ile jest do zrobienia |
|
|
|
 |
quota1 [Usunięty]
|
Wysłany: 06-01-2007, 22:48
|
|
|
poza opisanymi przeze mnie dwoma przypadkami utraty mocy, które nadal nie wiem co spowodowało
Lajkonik ci pomoze.......Magiczne słowo "przepływomierz". Dalej pytaj u dilera.
P.S. Mój miał 72tyś i serwis w Belgii,ale może to ma jakieś znaczenie? |
|
|
|
 |
|