Hej czy zna ktoś te auta |
Autor |
Wiadomość |
grzegora
Nowy Forumowicz
Auto: vw lt
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
PiotrKw
Forumowicz
Auto: nie Pajero3.2 Touareg3.0 Q74.2
Pomógł: 25 razy Dołączył: 18 Wrz 2010 Posty: 843 Skąd: Trójmiasto
|
|
|
|
 |
MŁYNEK
Forumowicz
Auto: Mercedes E320 CDI
|
Wysłany: 24-03-2011, 20:45 Re: Hej czy zna ktoś te auta
|
|
|
Z tego co ja się orientuję taki silnik posiada 240Koni mechanicznych i jest to silnik MPI który bardzo dobrze współpracuje z sekwencją (mam taki u siebie - tyle, że bez LPG.)
Autko nawet nawet, od spodu pewnie pordzewiałe będzie bo widać to po skorodowanej pokrywie podwozia - u mnie np nie ma wcale rdzy.
No i ja swojego kupiłem za ponad 10tyś złotych mniej a nie sądze aby był gorszy...
Za te xenony dałbym się pokroić...
Wejdź na forum: http://bez-wypadkowe.net, zarejestruj się, chłopaki sprawdza historię auta w stanach.
Mojego prześwietlili na wylot. |
|
|
|
 |
grzegora
Nowy Forumowicz
Auto: vw lt
|
Wysłany: 25-03-2011, 23:00
|
|
|
Na tą osłonę silnika wcześniej zwróciłem uwagę. Poza tym jednak zwracam się ku dieslowi.
Od lat jeżdżę dieslami i jakoś nie mogę sobie wyobrazić siebie w benzynie z gazem. |
|
|
|
 |
MŁYNEK
Forumowicz
Auto: Mercedes E320 CDI
|
Wysłany: 27-03-2011, 12:49
|
|
|
Też jeżdżę rechotami od zawsze. Ale gdy wsiadłem w diesla z pajero to tak jakbym jechał maluchem...
Ja muszę mieć czym "pojechać"..
może dlatego, że miałem Mercedesa E320CDI z silnikiem 224KM i tym to się latało a nie jeździło. |
|
|
|
 |
tremba
Forumowicz
Auto: Pajero II 2,8 Long AT
|
Wysłany: 04-04-2011, 08:12 Re: Hej czy zna ktoś te auta
|
|
|
Bylem ogladac to autko i uwazam ze jest calkiem logiczne-moze kilka niewielkich dupereli kosmetycznej natury. Idzie dobrze i na mnie zrobilo dobre wrazenie. Kolega tez calkiem logiczny a woz serwisowany w Bytowie. Zona jednak przestraszyla sie smoka i teraz jezdzi foresterem . Aha, i nie jest zgnite pod spodem. |
|
|
|
 |
|