|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA0] Prosba |
Autor |
Wiadomość |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 35 razy Dołączył: 02 Lip 2006 Posty: 5645 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 02-11-2006, 17:16 [CA0] Prosba
|
|
|
Witam
pisalem juz o tym, w watku "CA0-lotka" ale nikt nie odpowiedzial, no mam nadzieje ze po prostu nikt nie zauwazyl ;]
wiec:
- czy moglby ktos podac mi wymiary lotki do tego colta (CA0), jesli by to bylo mozliwe to mile widziane zdjecie,no ale to juz niekoniecznie, nigdzie nie moge dostac takiej lotki, dlatego sprobuje przypasowac cos z innych modeli, jak sie uda to dam znac;)
z gory dziekuje |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Pomógł: 70 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 7348 Skąd: Warszawa-Wawer
|
Wysłany: 03-11-2006, 07:32
|
|
|
Czytałem twój post tylko nie miałem czasu odpisać. W niedzielę spróbuję podać ci wymiary lotki i jakieś zdjęcie. Tyle tylko że sam wymiar chyba nie wiele ci da, ponieważ musisz jeszcze uwzględnić kształt dachu i kąty zagięć na brzegach spoilera. Postaram się cos wrzucić w niedzielę. |
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Pomógł: 35 razy Dołączył: 02 Lip 2006 Posty: 5645 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 03-11-2006, 14:47
|
|
|
ok dziekuje za checi, ale juz nie trzeba dorwalem dzisiaj jednego colta i zmierzylem co trzeba;) w kazdym razie jeszcze raz dziekuje |
|
|
|
 |
|
|