|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ważne pytanie do webmasterów |
Autor |
Wiadomość |
bravo99
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6GLX 1998r 5d
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-03-2011, 23:27
|
|
|
a czy jak wejdziesz w opcje Domeny, to nie masz przypadkiem czegoś takiego?:
- z przypisaną przestrzenią dyskową dla każdej z domen? Jeśli masz kilka domen przypisanych w tym panelu, to powinieneś mieć też odrębne przestrzenie dyskowe (foldery), a co za tym idzie domena aaaa będzie pobierać dane z folderu aaaa itd.
 |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24327 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 27-03-2011, 20:32
|
|
|
nie mam czegoś takiego
ale już sobie poradziłem - na głównej ścieżce stworzyłem katalog mitsubishifan - bo tak się nazywa moja domena i w nim podkatalog public_html
potem zrobiłem przekierowanie z zaparkowanych domenach - wpisalem /mitsubishifan/ i zatrybiło - tzn. wpisując http://mitsubishifan.pl wchodzi się na moją stronę (tylko potem do URLa się dokleja /mitsubishifan/ - zresztą sami sprawdźcie )
cel został osiągnięty, chociaż wolałbym, aby się nic nie doklejało - z tym, że jest tam statyczny html, więc struktura plików niestety musi być zachowana... dopiero z php czy jsp jestem w stanie działać cuda i mieć czyste forwardy w servletach...
dzięki wszystkim za chęci pomocy - w sumie jednak musiałem trochę czasu na to poświęcić
pozostaje zapoznać się z joomla i stworzyć stronę firmy
CSSa to mam w tzw. brudzie pod paznokciem |
|
|
|
 |
|
|