|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
sworznie wachaczy... |
Autor |
Wiadomość |
marclll [Usunięty]
|
Wysłany: 08-10-2006, 20:03 sworzen wachacza-wymiana
|
|
|
no właśnie jak w temacie.orientuje się ktoś może jak ma się sprawa z wymianą sworznia wachacza?bo z tego co zauważyłem to jest on oryginalnie wspawany na stałe chyba,więc jak wygląda procedura wymiany zatem.proszę o pomoc wszystkich ,którzy coś na ten temat wiedzą. |
|
|
|
 |
pc [Usunięty]
|
Wysłany: 07-11-2006, 13:21 sworznie wachaczy...
|
|
|
Witam!
Oddałem auto do serwisu na wyminę tulei i sworzni w wachaczach.
Okazało się ze kupione przezemnie swożnie Kagera nie pasują.
Te wymontowane z Sigmy mają ponoć średnicę zewnętrzną około 43 mm, i KAGERY nie pasują.
Jakich swożni mam szukać, skoro katalogowe nie pasują...? |
|
|
|
 |
Nachbar [Usunięty]
|
Wysłany: 07-11-2006, 21:24
|
|
|
Cześć
powiem tak.... zadzwoń do japaneze i powiedz co Ci potrzebne a on prześle. ostatnio wymienialem tuleje które kupiłem u Niego własnie i nie zastanawiałem się dlaczego nie pasują....ponieważ pasowały..... |
|
|
|
 |
pc [Usunięty]
|
Wysłany: 10-11-2006, 07:29
|
|
|
No więc wymienić można, nie ma problemu, problem zaczyna się w momencie wymontowania i znalezienia zamiennika. Bo ja kupiłem Kagerki i nie pasowały.
Musisz szukać takich któe maja około 43mm średnicy zewnętrznej.... |
|
|
|
 |
franz [Usunięty]
|
Wysłany: 13-01-2007, 00:50
|
|
|
kiedyś gdzieś słyszałem że pasują od sonaty 3.0v6. u siebie regenerowałem stare - też działa |
|
|
|
 |
pc [Usunięty]
|
Wysłany: 13-01-2007, 14:36
|
|
|
Ostatecznbie kupiłem od Japaneze OEM'y oryginalne z 1 montraży.
Tanio i profesjonalnie. Polecam!
Pozdrownienia! |
|
|
|
 |
|
|