|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Outek to oceny... |
Autor |
Wiadomość |
tcsmile
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero, Vectra
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-04-2011, 21:53 Outek to oceny...
|
|
|
Witam, na wstępie się przywitam, od jakiegoś czasu zabieram się do kupna outlandera I generacji do max 30 tys. W oczy wpadł mi następujący egzemplarz: http://allegro.pl/mitsubi...1567881925.html
Czy jako starzy wyjadacze i fachowcy możecie mi coś więcej powiedzieć na podstawie zdjęć? podobno kupiony w polskim salonie i bez większych przygód, od II właściciela... Może ktoś jest z łodzi i widział kiedyś tę sztukę? bardzo byłbym wdzięczny za wszelką pomoc... Mam do przejechania 500 km i nie chciałbym się mocno rozczarować... Wszelkie wskazówki na co zwrócić uwagę jak już pojadę mile widziane...
pozdrawiam |
|
|
|
 |
desti
Forumowicz
Auto: CLS320black, 911(997)4S, Qq+2
Pomógł: 5 razy Dołączył: 28 Sty 2011 Posty: 327 Skąd: Chojnice
|
Wysłany: 18-04-2011, 08:24
|
|
|
Wiesz wygląda nieźle, ale czemu egzemplarz z 2003 roku ma lampy z wersji po liftowei co do przebiegu może i realny, a co do gazu to ciekawe ile już jeździ jako kuchenka. Poproś o zdjęcia wnętrza. Jak będziesz jechał to sprawdź silnik bo skrzynia biegów i zawieszenie to trwałe konstrukcje silnik także, ale gaz nie wiadomo jak wpłynoł. |
|
|
|
 |
tcsmile
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero, Vectra
|
Wysłany: 18-04-2011, 21:43
|
|
|
Dzięki kolego, miałem po niego jechać, jednak dziś dostałem smsa że auto zostało sprzedane, i to by było na tyle w kwestii umawiania się ze sprzedawcą, no cóź szukam innego egzemplarza...
pozdrawiam
[ Dodano: 24-04-2011, 16:11 ]
No i temat jak dla mnie zamknięty, kupiłem outka! jak będę miał więcej czasu to się pochwalę
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|