|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 24-02-2007, 11:44 |
kontrolki napędów?? |
Autor |
Wiadomość |
bartek2800 [Usunięty]
|
Wysłany: 05-01-2009, 16:46
|
|
|
U mnie tył się w ogóle nie palił, ale zrobili mi w serwisie i wcale nie daje po oczach - przecież można wyregulować natężanie oświetlenia tablicy przyrządów
Pozdro |
|
|
|
 |
banderas40
Mitsumaniak

Auto: Pajero Sport
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 314 Skąd: Darłowo
|
Wysłany: 23-04-2011, 09:03 Napędy
|
|
|
U mnie jest tak że jak mam tylko tył to nic nie świeci, jak włączę na 4 to zapala się zielona kontrolka z 4 kołami i na środku widok takiego kwadracika, to samo zapala się jak dam na blokadę. Wszystko świeci się na zielono (mam sporta 2003 rok). Czy ten model miał w ten sposób sygnalizowane napędy czy to coś mam powalone, napędy działają wczoraj sprawdzałem na suchym (troszkę żwirku i piasku na betonie) i na skręcie lekko szuranie i takie jakby przeskakiwanie kół. |
|
|
|
 |
bartek2800 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-04-2011, 13:45
|
|
|
Jak masz 2H to tylne kółka powinny być zielone. Prawdopodobnie tylko spalone żarówki
Jak 4H i 4L to przód.
To "przeskakiwanie" kół na asfalcie jest w Sportach normalne:
http://forum.mitsumaniaki...p=269915#269915 |
|
|
|
 |
banderas40
Mitsumaniak

Auto: Pajero Sport
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 314 Skąd: Darłowo
|
Wysłany: 23-04-2011, 17:08
|
|
|
Najważniejsze, że napedy działają ) sprawdzone dzisiaj w Darłówku na patelni tam gdzie są zloty pojazdów wojskowych. |
|
|
|
 |
|
|