|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:56 |
Proszę o porady - Carisma |
Autor |
Wiadomość |
Fragu
Mitsumaniak Łukasz

Auto: jest
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 50 razy Dołączył: 13 Kwi 2008 Posty: 6077 Skąd: okolice Bydgoszczy
|
Wysłany: 17-05-2011, 13:34
|
|
|
No przebieg traktujmy z przymrużeniem oka...samochód był tam kiedyś sprowadzony, także nic do końca nie jest pewne.... |
_________________ Zdania są jak tyłek - podzielone.
|
 |
dewu123
Mitsumaniak 02523/KMM Maniak

Auto: Carisma DID+ 1,9 130KM
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Kwi 2011 Posty: 276 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 18-05-2011, 19:35
|
|
|
Ten czarny DI-D Dobrze wygląda. Nie widzę żeby jakieś blachy były nie spasowane, Albo nie bity albo dobrze robiony:P. Więc jak to mówi Robert Burneika "Nie ma lipy". Przebieg 190K Na 7 letnie auto myślę że jest oryginalny 190/7=27 140 Km/rok to zwykły przebieg roczny jak na dizla który robił jakieś trasy. Co do kierownicy, wdg mnie, to pewnie koleś sam sobie obszył . Moja dziadek też obszywa kierownice, wychodzi mu to trochę lepiej, wszyscy znajomi u niego chyba już obszyli, nie ma co robić z flaszkami już:P. Spójrz na lewo od zegarów, modlitwa do Świętego Krzysztofa, jeździł katolik, wiec jak Bóg karze to Cie nie przytnie . Baaardzo ładne wyposażenie i DI-D 115KM to bardzo fajny silnik, tani we exploatacji i dynamiczny. "Możliwość badania stanu auta w ASO MITSUBISHI lub dowolnym warsztacie." Myślę że koleś nie ma nic do ukrycia. Jeśli nie jest jakoś max daleko jechał bym już dziś. Mam znajomego, dobre DI-D'y schodzą z Polsce jak woda, dobra alternatywa dla popularnego *tfu* SzmecWagena. |
_________________ <==Rzuć okiem na moją Cari;)==>
 |
|
|
|
 |
|
|