|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
czy ktos oglądał |
Autor |
Wiadomość |
zianie
Nowy Forumowicz
Auto: szukam
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-03-2011, 17:02 czy ktos oglądał
|
|
|
Dzień dobry, to mój pierwszy post na forum wiec witam wszystkich.prosze o porade gdyż znalazelm nastepujące ogłoszenie na allegro
http://moto.allegro.pl/mi...1508828052.html
chce kupić auto w tej konfiguracji może już ktoś ogladał. dziekuje za pomoc. pozdrawiam |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 24-03-2011, 19:43
|
|
|
Na zdjęciach wygląda dobrze...Jednak drogi, za drogi |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
zianie
Nowy Forumowicz
Auto: szukam
|
Wysłany: 24-03-2011, 21:04 re
|
|
|
przegladam mobile.de i tam ceny sa u niemcow i oczywiscie ogloszenia priv, po ponad 6 tys euro Nie wiem czym jest to spowodowane. jeszcze jedna sprawa mnie nurtuje, dostepne sa modele pajero II z silnikeim 2,5 tdi 116 ps nawet do roku 2005, czy to indyjska produkcja? myslalem ze II przestali produkowac w 2000 roku. |
|
|
|
 |
AndrzejM22
Forumowicz

Auto: Pajero II 2,5 TD Krótkie
Pomógł: 16 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 124 Skąd: Ełk -u okolice. :)
|
Wysłany: 25-03-2011, 15:44
|
|
|
Pajero ładne warte obejrzenia .
zianie napisał/a: | jeszcze jedna sprawa mnie nurtuje, dostepne sa modele pajero II z silnikeim 2,5 tdi 116 ps nawet do roku 2005, czy to indyjska produkcja? myslalem ze II przestali produkowac w 2000 roku. |
Te po 2000 roku do 2005 to nie Pajero II tylko Pajero Classic w sumie to samo tylko nazwę zmienili i dali troszkę mocniejszy silnik. Ale one występowały chyba w uboższej wersji wyposażenia . Jako takie woły robocze bo od luksusów było Pajero III . Przynajmniej tak mi się wydaje |
_________________ Pajero 2,5 TD 33" Baja Claw TTC mosty 5.285 +jakiś lift + jakaś winda.
Pajero 3.5 V6 cywilne |
|
|
|
 |
voy
Forumowicz
Auto: Pajero III, 3,2 DiD 2002
|
Wysłany: 20-05-2011, 11:21 Re: re
|
|
|
zianie napisał/a: | przegladam mobile.de i tam ceny sa u niemcow i oczywiscie ogloszenia priv, po ponad 6 tys euro Nie wiem czym jest to spowodowane. |
Jest to spowodowane tym, że w Niemczech opis samochodu odpowiada rzeczywistości i dobry, używany samochód ma swoją cenę, a w Polsce opis 80% samochodów sprowadzanych z Niemiec do sprzedania nie jest zgodny z prawdą, bo jak inacej wytłumaczyć, że samochody sprowadzane z Niemiec w takim samym stanie i podobnym przebiegiem są u nas tańsze? Handlarze są samarytanami i dokładają do interesu? Jak szukałem 2 lata temu PIII dla siebie, odpuściłem po obejrzeniu kilku mniej lub bardziej okazyjnych wozów w Polsce i kupiłem u dealera w Niemczech egzemplarz wstawiony na zamianę przez Niemca, z pełną historią, możliwą telefonicznie do zweryfikowania itd. Oczywiście cena była taka jak w Niemczech, czyli sporo drożej niż te tanie w Polsce ale dzisiaj samochód mogę z czystym sumieniem odsprzedać nawet bratu z pisemnym oświadczeniem co do przebiegu i przebytych napraw. |
|
|
|
 |
Daromen
Forumowicz

Auto: Pajero Pinin 1.8 GDI
Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Wrz 2008 Posty: 98 Skąd: Żywiec
|
Wysłany: 20-05-2011, 19:58
|