|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gdzie dostać plastikowe nadkola/czy pasuje od starszego mod? |
Autor |
Wiadomość |
gobe [Usunięty]
|
Wysłany: 15-11-2006, 09:36 Gdzie dostać plastikowe nadkola/czy pasuje od starszego mod?
|
|
|
Witam!
Niedawno stalem sie szczesliwym posiadaczem Mitsubishi Lancera 1.3. Przy zakupie zwrocilismy uwage na brakujacego z przodu plastikowe nadkola. Prawdopodobnie uszkodzily sie po wypadku, a poprzedni wlasciciel nie byl w stanie ich dostac.
Ja rowniez mam z tym niemaly problem...
Z miejsc, w ktorych moge dostac czesci blacharskie w moim miescie skonczyly sie juz opcje, a na allegro wystepuja tylko Lancery na czesci, ale w starszym modelu.
Czy ktos orientuje sie moze czy budowa nadkoli w Lancerach 93 a Lancerach 96 rozni sie jakos?
Byc moze ktos wie gdzie moge dostac nadkola do mojego modelu w Szczecinie?
Dzieki i pozdrawiam! |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
|
|
|
 |
Czaqu [Usunięty]
|
Wysłany: 15-11-2006, 16:47
|
|
|
A szukałeś tu:
http://www.automotosklep.pl/
Widziałem nadkola plastikowe do lancerów. Kosztują jakieś śmieszne grosze. |
|
|
|
 |
gobe [Usunięty]
|
Wysłany: 15-11-2006, 16:49
|
|
|
No niestety, w Xedosie również nie mają, a automotosklep jest tylko jedno(lewe).
Dlatego pytaniem nr.1 pozostaje czy nadkola od modelu 93-95 beda pasować? Na allegro jest ich sporo... |
|
|
|
 |
Czaqu [Usunięty]
|
Wysłany: 16-11-2006, 07:30
|
|
|
Tu są kontakty do wielu dostawców, może proszę spróbować wysłać do nich maila. W katalogach części na podstawie numeru nadwozia bez problemu powinni znaleźć jakieś sensowne zamienniki. |
|
|
|
 |
|
|