Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:30 |
Czy mogę sprawdzić w jakimś serwisie historię sprowadzonego |
Autor |
Wiadomość |
ario [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2006, 16:57 Czy mogę sprawdzić w jakimś serwisie historię sprowadzonego
|
|
|
Witam,
Jutro jadę kupić Cari rok 2000, wszystko wygląda super, przebieg mały ale wygląda na autentyczny (na drzwiach jest naklejka z zagranicznego z serwisu z września - zmiana oleju). Chciałbym jednak spytać czy gdzieś mogę sprawdzić po numerze nadwozia historię auta? Jeżeli nie to pewnie i tak kupię - poprzednia Cari, którą miałem brać nie wypaliła i teraz czuję, że to jest to!
Proszę o szybką odpowiedź.
Dziękuję i pozdrawiam.
P.S. Jeżeli taka informacja jest na 4um to proszę o linka, teraz nie mogę przeszukiwać 4um, bo jestem w pracy i piszę "z partyzanta" |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 14-11-2006, 17:08
|
|
|
ario napisał/a: | na drzwiach jest naklejka z zagranicznego z serwisu z września - zmiana oleju | Zadzwoń do nich. I zapytaj. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2006, 19:56
|
|
|
mitsubishi to nie audi, w polskim serwisie sie niczego nie dowiesz. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 14-11-2006, 19:59
|
|
|
chyba forum? Nie używamy tu takich skrótów |
Just think...
. |
|
|
|
 |
ario [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2006, 20:55
|
|
|
arturro napisał/a: | mitsubishi to nie audi, w polskim serwisie sie niczego nie dowiesz. |
no trudno, dzięki za info
Cytat: | chyba forum? Nie używamy tu takich skrótów |
taki nawyk z innych forów (for? ) internetowych, jeżeli Cię uraziłem to przepraszam |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 14-11-2006, 21:25
|
|
|
ario napisał/a: | jeżeli Cię uraziłem to przepraszam | daj spokój żadne takie - po prostu nie lubię |
Just think...
. |
|
|
|
 |
ario [Usunięty]
|
Wysłany: 15-11-2006, 16:22
|
|
|
hej,
kupiłem, dzisiaj odebrałem, rok 2000 (grudzień, więc podobno model 2001), 1,9 DiD, 77 000 km, z uszkodzeń mam wgniotkę na bagażniku, oto fotki

teraz muszę kupić zimówki DiT (Dobre i Tanie ) |
|
|
|
 |
gadi [Usunięty]
|
Wysłany: 16-11-2006, 01:41
|
|
|
Ile za nią dałeś ? |
|
|
|
 |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Pomógł: 44 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 2986 Skąd: Marki
|
Wysłany: 16-11-2006, 11:33
|
|
|
W serwisie VW po Vin-ie można sprawdzić wszystko, w mitsu pewnie jest tak samo tylko trzeba mieć znajomego który to zrobi.
Powiedz coś więcej o twoim zakupie. |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
ario [Usunięty]
|
Wysłany: 16-11-2006, 11:57
|
|
|
możliwe, że tak jest i po prostu nikomu nie chciało się kiwnąć palcem.
auto kupiłem w takim stanie jak widać na zdjęciach, od pierwszego właściciela (z Belgii) za 20000 do rejestracji. klima ręczna, 4xpp, radio CD, elektryka przednie szyby i lusterka, w środku igła, nic nie zniszczony. bezwypadkowy (poza wgniotką) i wygląda, że rzeczywiście tak jest
gdzie dostanę najtansze AC tak BTW? |
|
|
|
 |
|