|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
zakup pokrywy aluminiowej |
Autor |
Wiadomość |
rydzyk16
Nowy Forumowicz
Auto: instyle 2010
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-06-2011, 01:05 zakup pokrywy aluminiowej
|
|
|
Witam, Wszystkich to mój pierwszy post na tym forum.
Zakupiłem elkę z 2010 roku i chciałem zabudować pakę blachą ryflowaną.
Czytałem posty tego forum na ten temat i mam kilka pytań:
czy ktoś może opisać jakość pokrywy montowanej przez BEK-POL z płocka i firmę KMG Bielsko-Biała?
czy zna ktoś namiary na firmę sprzedającą pokrywy MOUNTAINTOP? - dakro z Lublina
i nawrot z Wrocławia nie prowadzą już sprzedaży:(
stiller - tylko w serwisie? cena za wysoka
a może inna ???
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
rafaello
Nowy Forumowicz
Auto: Honda Civic
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-06-2011, 10:50
|
|
|
Witam, kilka lat temu, zdemontowałem właśnie MountainTop z kilku powodów: uszczelka, stykająca się z burtą skruszała i pomimo gwarancji, nie chcieli mi pomóc. "Bujałem się" wszędzie w poszukiwaniu rozwiązania, woda wlewała się coraz bardziej i przeszkadzał mi stukot klapy o burtę. Zdecydowałem się w końcu pozbyć jej i wymieniłam na pokrywę otwieraną w 2 pozycjach, z rurami ze stali nierdzewnej w łódzkiej firmie - Pickup Diablo. Jestem zadowolony i przez ten czas nie miałam najmniejszych problemów. szkoda tylko, że na początku, dałem się nabrać |
|
|
|
 |
|
|