|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zakochani w samochodach.... |
Autor |
Wiadomość |
Meteo [Usunięty]
|
Wysłany: 17-11-2006, 12:03 Zakochani w samochodach....
|
|
|
Ponad połowa brytyjskich kierowców wierzy, że ich auto ma określoną płeć - wynika z sondażu przeprowadzonego przez firmę yesinsurance.co.uk.
36% ankietowanych jest zdania, że używany przez nich samochód jest płci żeńskiej, natomiast 16% - męskiej. Co więcej, jeden na 10 mężczyzn nadaje swojemu pojazdowi imię, podczas gdy wśród kobiet jest to jedna osoba na 20.
a jak to jest z Mitsumaniakami ? |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-11-2006, 12:47
|
|
|
hahaha jak to jest z MitsuManiakami ? hehe
no ja tam nie chcem nic mowic,
ale ś.p. Mitsubishi Lancer kombi mial przydomek "wesoły autobus" nadana z tego co pamietam przez Jacka (Jackie) podczas zlotu w grudziadzu .
czerwony colt c52 ktory przez chwile byl w posiadaniu nosil przydomek "zlomek"
natomiast dostawcza ciezarowka (ktorej nota bede juz tez nie ma ) Mercedes Benz 914D nazywany byl "beńkiem" lub "beńko wozem " hehe
hehe ogolnie to masakra
pamietam jeszcze, jak lancer "zyl" to przychodzilem do niego i rozmawialem z nim , pytalem sie co tam slychac itp ( wiem wiem glupie , ale prawdziwe ) |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 17-11-2006, 13:01
|
|
|
Ja też czasami uprawiam monologi z moim Miśkiem
I zawsze odkąd pamietam to moje auta były facetami |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
|
Wysłany: 17-11-2006, 14:09
|
|
|
Mojego Peugeota głaskałem czule po kierownicy i za każde przejechane 10 tyś km (więc chyba był kobietą ), a na Sylwestra oblewałem go szampanem (miss mokrego podkoszulka ???). Do dziś nie wiem czy to od tego zszedł lakier .
Misiek dostaje czułe podziękowania, gdy jego Pan stwierdzi że źle rozpoznał trasę, przeszarżował, lub gdy jakiś idiota robi zamach na moje życie, a misiek mimo to uratuje Pana z opresji. Ponieważ na szczęście nie zdarza się to często, więc kontrolnie dostaje głaskanko po kierownicy za każde 10 tyś km.
Chyba nie jestem normalny
[ Dodano: 17-11-2006, 14:14 ]
A moja narzeczona tak czule przemawia do swojego Nissana, że czasami z zazdrości mam ochotę nasypać mu cukru do baku |
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
|
|
|
 |
dager [Usunięty]
|
Wysłany: 17-11-2006, 15:10
|
|
|
akbi napisał/a: | ... nie zażywam proszków | , ja też nie zażywam , ale od czasu do czasu trafia mi się pogadać z miśkiem / tylko nie chce odpowiadać /- ale może w Wigilie przemówi |
|
|
|
 |
|
|