Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
flegi, wasze opinie
Autor Wiadomość
lukasz12 
Mitsumaniak
prof. dr hab ;-)

Auto: Sigma 24V '95 / 24V EXE '94
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-11-2006, 11:54   flegi, wasze opinie

Trafiłem sobie na takie felgi na allegro

Nawet mi sie podobaja (w przeciwieństwie do oryginalnych felg montowanych w Sigmie - 5 ramiennych).A jakie jest wasze zdanie? Czy pasują do Sigmy? Wiem że rozmiar jest większy niż oryginalnie ale przecież można zastosowac trochę niższy profil opony chyba że się myle :)
I ile warto za to dać? Cięzko mi dokładnie ocenić stan, wyglądaja nieźle, ale być może będzie możliwość zobaczyć je osobiście

Wg mnie są lepsze niż te oryginalne potworki rodem tuningowanego Golfa ;) (tak na marginesie nie wiem czemu nie było w Sigmach na rynku europejskim tych felg - wg mnie pasuja idealnie >

Pozdrawiam

grzess81
[Usunięty]

Wysłany: 20-11-2006, 17:38   

Moim zdaniem to te dolne wygladaja ladniej bo gorne wygladaja jak kołpaki ale kazdy ma swoj gust.
pozdrawiam

dager
[Usunięty]

Wysłany: 20-11-2006, 19:47   

grzess81 napisał/a:
gorne wygladaja jak kołpaki
, też mi się to rzuciło w oczy , ale twoja decyzja :lol:

lukasz12 
Mitsumaniak
prof. dr hab ;-)

Auto: Sigma 24V '95 / 24V EXE '94
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-11-2006, 16:14   

Wiem że dolne są lepsze ale ich nigdzie w polsce nie spotkałem :( One były tylko montowane w Diamante LS (12V sohc).Tak czy inaczej dzięki za wasze opinie ;)

Odpowiedz do tematu