Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[1G 90-94] Zaadoptuje cylinderki hamulcowe do eclipse 1g
Autor Wiadomość
Snake252 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Eclipse 1g Gs 94r
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 25-06-2011, 16:57   [1G 90-94] Zaadoptuje cylinderki hamulcowe do eclipse 1g

Witam wszystkich Mitsumaniakow
Pisze do was z prośba i zapytaniem czy mial by ktos z was do sprzedania cylinderki hamulcowe od 1g ???? Sprawa jest bardzo pilna gdyz mam problem ze swoim gdyz jest zapieczony :( ((( a nie moge ich knigdzie dokupic :( ( pytalem i dzwonilem po roznych sklepach i wszedzie maja o rozmiarach 54mm a moj cylinderek ma rozmiar 60mm
Licze ze zdola mi kots z was w jakis sposob pomoc i jezeli ktos ma z was do sprzedania cylindry od 1g lub nawet cale zaciski jestm zainteresowany ich zakupem. Pozdrawiam wszystkich i szerokosci ;)

[ Dodano: 25-06-2011, 17:03 ]
Probowalem to juz naprawiac wyjolem calkowicie cylinder wymoczylem go w nafcie obczyscilem ale mial na sobie takie wrzery :( (( przez rok jezdzilem bez najmniejszych problemow gdy tydzien temu znow stalo sie to samo ze lewy cylinder trzyma mi tarcze az strasznie ja rozgrzewa... wolal bym poprostu znalezc cale nowe i wymienic ich zeby wszystko chodzila tak jak powinno :) prosze was o pomoc !!! sprawa jest powazna... az serce mi sie kraja ze moj misiek tak cierpi ...

kafar_1989 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Eclipse 1G
Wysłany: 25-06-2011, 17:32   

ja mam na wszystkie 4 kola ale musze zobaczyc w jakim sa stanie bo troszke lezaly zebym mial zapas ale juz sie nie przydadza wiec moge oddac w dobre rece

lombard 
Forumowicz
JESTEM HARDCOREM !!!

Auto: ECLIPSE 1G 2,0 92r(BEZ TURBO)
Wysłany: 25-06-2011, 18:50   

Poszło PW.

Snake252 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Eclipse 1g Gs 94r
Wysłany: 26-06-2011, 11:20   

Ratujecie mi w tym momencie zycie :) Kafar czy dalo by rade zebys mi podal na prywatna wiedomosc swoj numer kom lub gg czy emaila zebysmy mogli sie dogadac w kwesti cenowej :) zalezy mi jak najszybszym zalatwieniu tej sprawy :) Moj misiek jest z wersia z ABSem i jezeli mozesz to sprawdz na sto procent sufmiarka czy cylinder ma srednice 60mm :) pozdrawiam i z gory dzieki ;)

[ Dodano: 26-06-2011, 11:24 ]
Chodzi oczywiscie o przednie cylinderki :)

kafar_1989 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Eclipse 1G
Wysłany: 29-06-2011, 20:03   

mam na przod obydwa ale niestety zab czasu je ruszyl i przydalaby im sie regeneracja reperaturki czyszczenie bo stanelo im sie.
nie wiem czy cos takiego bedzie Cie wiec interesowalo

rosomak1983 
Mitsumaniak
werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Wysłany: 01-07-2011, 00:56   

ja bym jakies sprawne znalazł jakby co pisz na priv
Life is 2 short to drive boring cars ;)
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania :mrgreen:

Odpowiedz do tematu