|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Prośba od mitsumaniaka z Częstochowy. |
Autor |
Wiadomość |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-06-2011, 13:39 Prośba od mitsumaniaka z Częstochowy.
|
|
|
Witam.
Od ponad roku jestem posiadaczem MSS, którego pierwszy właściciel do 120tkm (4,03,2008r.) serwisował w ASO Mitpol w Łodzi na ul.Wedmanowej5/7 . Chciałbym poznać dokładną historię przeglądów oraz napraw w owej firmie mojego MSS. Od jednego z mitsumaniaków dowiedziałem się, że firma przeniosła się na ul.Strykowską 33/34 ale telefon podany nie istnieje. Stąd moja prośba może ktoś wie czy ta firma gdzieś na terenie Łodzi istnieje.
Pozdrawiam
Rafał. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
|
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
|
Wysłany: 04-07-2011, 15:14
|
|
|
Jest jakiś serwis na ul Wedmanowej, nazywa się AutoKręć czy jakoś tak i podobno się specjalizują w japończykach. Kolega co ma Honde i Mazdę sobie bardzo ich chwali, ale ja nie miałem okazji, za daleko z Bałut, a ode mnie nie z pracy dojazd z wieloma przesiadkami, mimo że to tylko 2.5km. |
|
|
|
 |
|
|