|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
korozja blach |
Autor |
Wiadomość |
ŁukaszGTi [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 18-11-2006, 15:28
|
|
|
Było na forum.
Kant jakich mało. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
szpala85
Mitsumaniak
Auto: dwie skarbonki
Pomógł: 23 razy Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 2156 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 18-11-2006, 16:17
|
|
|
Łukasz W napisał/a: | co myslicie o tym |
|
|
|
|
 |
abbadona [Usunięty]
|
Wysłany: 18-11-2006, 16:54
|
|
|
Ja do końca nie jestem przekonany czy to jest na 100% kant. Musze powiedzieć, że na studiach z tytułu tego, że studiuję na wydziale elektryczny uczono mnie o tym (o ochronie katodowej) przy okazji różnych przedmiotów, a miedzy innymi materiałoznawstwa elektrycznego. Zabezpieczenia takie faktycznie stosowane są w wielu dziedzinach przemysłowych tak jak pisze sprzedawca (na okrętach, w koleinictwie), zabezpiecza się tak rurociągi i wiele innych. Nie chce broń boże reklamować tego, bo nie miałem styczności z tym ustrojstwem, ale jest szansa, że bedzie to działać. Sam jakiś czas temu zastanawiałem się nad kupnem takiego czegoś. Wydaje mi się, że może to działać, ale niewiadomo jak długo. Nie wiadomo na jak długo starcza protektor, który musi być wmontowany w to urządzenie aby to on korodował, a nie samochód. Wydaje mi się, że trzeba by zasięgnąć opini od ludzi, którzy kupili to od tego sprzedawcy. Jeśli dowiesz się czy to działa, to daj znać. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 18-11-2006, 17:16
|
|
|
abbadona, sprawdzone przez kogos z forum - to kant - poszukaj to znajdziesz. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
ŁukaszGTi [Usunięty]
|
Wysłany: 19-11-2006, 13:19
|
|
|
szpala85,
dziekuje za pomoc
mysle ze duzo mi pomogłes |
|
|
|
 |
szpala85
Mitsumaniak
Auto: dwie skarbonki
Pomógł: 23 razy Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 2156 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 19-11-2006, 13:57
|
|
|
Łukasz W napisał/a: | szpala85,
dziekuje za pomoc
mysle ze duzo mi pomogłes |
zapytales sie co myslicie o tym to ja to wysmialem bo wiem ze to jest KANT (wogole za 77 zl bajer zeby korozji nie bylo z allegro ? wes pomysl , a i bylo to przetestowane przez jednego znajomego efekt taki ze podpalil to pudelko paczka zapalek bo sie zdenerwowal ) |
|
|
|
 |
|
|