|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Łódzki spot grudniowy |
Autor |
Wiadomość |
Bolek
moderator mitsumaniak Moderator, taki mały

Auto: s40 1999 1.6
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 19-11-2006, 12:16 Łódzki spot grudniowy
|
|
|
Słuchajcie tak sobie myślę że grudzień to miesiąc dosyć specyficzny i spotkanie "za miesiąc" już prawie wchodzi na święta. Może mnie wyśmiejecie ale trzeba wytrzepać dywany umyć okna gromadzić zakupy na święta i takie inne. Zastanawiając się nad tym uważam że jeżeli robić spot świąteczny (niektórym urodziły się Dzieci pamiętajmy o tym) to wcześniej niż za miesiąc od ostatniego chyba. TO jest tylko luźna myśl Do Narodu.
Dziękuję Bardzo. Ach, wybieramy inny czy ten sam lokal? |
_________________ Cytat z Akbi "Mi osobiście, na naszych wizytówkach brakuje nicku, myślę, że większość z nas dopisuje na niej słowa typu "Zapraszam Bolek""
 |
|
|
|
 |
young
moderator mitsumaniak jaki tu spokój...

Auto: ISF
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-11-2006, 19:12
|
|
|
Uważam, że spotkać się musimy jeszcze raz w tym "starym roku" pomyślcie gdzie i kiedy, ja będę na pewno |
|
 |
|
|