|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E32A 1.8] kable wysokiego napięcia |
Autor |
Wiadomość |
Darou
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant1.8i EXE E32A
|
Wysłany: 11-07-2011, 11:32 [E32A 1.8] kable wysokiego napięcia
|
|
|
Hej, od zawsze mam ten sam problem przy zakupie kabli wysokiego napięcia. W sklepie jak podaję im model samochodu i dane techniczne to zawsze wyskakują im kable, które nie pasują do mojego gala bo są za krótkie. Np. takie jak na tym ogłoszeniu http://allegro.pl/przewod...1697830377.html U mnie ten najkrótszy kable ma ponad 60 cm. Zawsze dobieram kable firmy JPN. Jakie macie doświadczenie i czy ewentualnie możecie podać konkretny numer produktu innej firmy, bo z tych to raczej średnio jestem zadowolony. Pozdrawiam. |
Ostatnio zmieniony przez Maretzky85 23-07-2011, 21:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
marquis
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-07-2011, 00:31
|
|
|
Te Seiwa, które podałeś też wziąłem w ic- były za krótkie, wziąłem ngk- również troszkę krótkie, ale daja radę. I jedna ciekawa rzecz- japan line to logo i nie zawsze są tam kable np seiwa..... Mogą być inne- warto dowiedzieć sie przed zakupem. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Darou
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant1.8i EXE E32A
|
Wysłany: 15-07-2011, 08:39
|
|
|
Przed chwilą wróciłem ze sklepu Inter Cars, zamówiłem NGK. W końcu udało mi się znaleźć, o 12 odbieram. |
|
|
|
 |
|
|