|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Niepełne wyposażenie Colta 1.3 2006 |
Autor |
Wiadomość |
zypar [Usunięty]
|
Wysłany: 20-11-2006, 19:15
|
|
|
krysstek napisał/a: | pati colt napisał/a: | Jesli to ma byc tak :
Obrazek
|
I owszem tak to powinno wyglądać.
pati colt napisał/a: | Atak swoja droga ile moga kosztowac swiatla przeciwmgnielne do colta? |
Niestety, ale w ASO musisz liczyć się z poważnym wydatkiem. |
ok. 1 000 zł /Boguchwała/
[ Dodano: 20-11-2006, 19:19 ]
Gorzkim napisał/a: | Podłacze sie pod temat:) - czy w waszych cz3 inform tylne hamulce sa bebnowe czy tarczowe? Ja kupując bylem przekonany ze sa tarczowe (gdzies tak wyczytalem), a przy pierwszym myciu auta niespodzianka - sa bebnowe...:/
Druga sprawa - wczoraj odkrylem ze nie da sie zlozyc do tylu przednich foteli..., mozna je odchylic do pewnego momentu i koniec!! - tak ma byc?:/ |
w moim CZ3 /3 drzwi/ 2005r z tyłu tarczowe , co do przednich foteli to rzeczywiscie nie odchylają się do tyłu całkowicie. |
|
|
|
 |
Gorzkim [Usunięty]
|
Wysłany: 21-11-2006, 08:04
|
|
|
zypar napisał/a: | w moim CZ3 /3 drzwi/ 2005r z tyłu tarczowe. |
No to dziwnie, moze masz jakas bogatsza wersje?
pati colt napisał/a: |
Gorzkim byłem w tą sobotę w serwisie i już po drugiej wizycie jest trochę lepiej - zobaczymy jak będzie za trzecim razem . Przegląd okresowy + wymiana podstawy akumulatora , zbiorniczka wyrównaczego układu chłodzenia oraz obudowy foltra powietrza zabrał serwisowi ponad 3 godziny |
Moze musza sie oswoic z kazdym klientem:) Ja bylem u nich wczoraj kupic zestaw- dojazdówka+podnosnik+klucz (bo u mnie jakis patent z uszczelniaczem był). |
|
|
|
 |
michalp
Mitsumaniak Moderator CZx

Auto: Colt CZ5 1.3, Focus II TDCi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 512 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 21-11-2006, 09:02
|
|
|
Gorzkim napisał/a: | Ja bylem u nich wczoraj kupic zestaw- dojazdówka+podnosnik+klucz (bo u mnie jakis patent z uszczelniaczem był). |
Tę dojazdówkę w ASO kupiłeś czy gdzieś indziej? |
_________________ michalp
 |
|
|
|
 |
pati colt [Usunięty]
|
Wysłany: 21-11-2006, 10:21
|
|
|
no wlaśnie ile cię kosztowała ta przyjemność? |
|
|
|
 |
Gorzkim [Usunięty]
|
Wysłany: 21-11-2006, 10:41
|
|
|
dojazdówke kupilem w ASO - ASV Lider. Dojazdówka + zakrętka mocowania do podłogi + styropianowe wypełnienie koła + podnośnik + klucz = 416 zł brutto
Moze nie jakos super tanio, ale chyba tez nie super drogo |
|
|
|
 |
pati colt [Usunięty]
|
Wysłany: 21-11-2006, 14:11
|
|
|
[quote="zypar"] krysstek napisał/a: | pati colt napisał/a: | Jesli to ma byc tak :
Obrazek
|
I owszem tak to powinno wyglądać.
pati colt napisał/a: | Atak swoja droga ile moga kosztowac swiatla przeciwmgnielne do colta? |
Niestety, ale w ASO musisz liczyć się z poważnym wydatkiem. |
ok. 1 000 zł /Boguchwała/
w sklepie we wrocku są za 690 brutto oczywiście oryginalne |
|
|
|
 |
|
|