|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS ALL] Pokrowce LIDL |
Autor |
Wiadomość |
sqza
Mitsumaniak SpaceRowicz
Auto: MSS 1,3B GLX 99r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Paź 2010 Posty: 105 Skąd: Rzeszów (St-ce)
|
Wysłany: 21-07-2011, 19:46 [MSS ALL] Pokrowce LIDL
|
|
|
Witam,
W dniu dzisiejszym podczas zakupów w sklepie LIDL natrafiłem na ciekawy zestaw pokrowców na siedzenia do samochodu - link: http://www.lidl.pl/cps/rd...index_20185.htm
Udało mi się namówić obsługę sklepu aby sprawdzić czy pokrowce są przystosowane do dzielonej kanapy jak w SPACE STAR - okazuje się, że są uniwersalne (podział w systemach: 1/3 do 2/3 , 1/2 do 1/2 oraz 2/3 do 1/3) - cena atrakcyjna moim zdaniem 66zł.
Jedyne co mnie zmartwiło to na liście kompatybilnych samochodów nie było SPACE STAR (były: COLT, CARISMA, LANCER, OUTLANDER i chyba coś jeszcze ale nie pamiętam).
Czy ktoś z forumowiczów zakupił może te pokrowce do SPACE STAR a jeżeli tak to czy pasują ???
Będę wdzięczny za info gdyż w LIDL zwrotów nie przyjmują a nie chce inwestować w coś co się nie przyda. |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Pomógł: 70 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 7348 Skąd: Warszawa-Wawer
|
Wysłany: 22-07-2011, 08:10
|
|
|
sqza napisał/a: | Będę wdzięczny za info gdyż w LIDL zwrotów nie przyjmują | Od kiedy ?
Zawsze kupowałem ciuchy i jak rozmiar nie pasował to zwracałem. Kombinezon przeciwdeszczowy na moto też |
|
 |
sqza
Mitsumaniak SpaceRowicz
Auto: MSS 1,3B GLX 99r
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Paź 2010 Posty: 105 Skąd: Rzeszów (St-ce)
|
Wysłany: 22-07-2011, 09:52
|
|
|
No to ja nie wiem - z dwiema osobami rozmawialem i mowili ze moga zmienic na inny kolor czy cos ale ze calkowity zrot nie wchodzi w gre |
|
|
|
 |
|
|