Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 14:05 |
Mitsumaniak prosi o opinie- PILNE |
Autor |
Wiadomość |
wolgaster
Mitsumaniak

Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 276 Skąd: Jelenia Góra City
|
Wysłany: 27-07-2011, 19:33 Mitsumaniak prosi o opinie- PILNE
|
|
|
W związku z tym że moja Cari jest użytkowana przez małżonkę i niestety odcisnęło się to na jej ogólnej kondycji włącznie z odciśniętym słupkiem parkingowym na jej tyle, postanowiłem poszukać jakiego podobnego egzemplarza tylko w lepszej kondycji. Po użytkowaniu 1.6 chciałbym spróbować GDI więc znalazłem coś takiego:
http://moto.allegro.pl/mi...1735417429.html
Decyzję muszę podjąć na dniach bo albo coś kupię albo muszę naprawiać obecną a koszty są spore i zmuszają do zastanowienia czy warto. W każdy razie auto potrzebne a kwota do wydania skromna.
I teraz prośba do was o opinie. Jeśli ktoś jest z okolic to czy mógłby obejrzeć auto i ewentualnie dać mi znać czy warto samemu jechać. Mam spory kawałek z Jeleniej Góry. I przede wszystkim opinia wasza po fotkach. Ja naturalnie zauważyłem brak oznaczeń na klapie. Co dalej to piszcie. Po braku oznaczeń nie skreślam auta bo sam u siebie zdejmowałem więc to nie jest wykładnikiem że coś się działo. W każdym razie każda opinia jest dla mnie niezwykle cenna. |
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 27-07-2011, 20:33
|
|
|
Widać malowanie prawych tylnych drzwi, albo poprostu były wymienione w całości a lakier został taki jaki był, możliwe jeszcze że coś z przodu było malowane, bo po lewej stronie coś tak się mieni |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
wojzi
Mitsumaniak

Auto: Carisma Elegance 1.8 GDI 122KM
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Mar 2011 Posty: 1713 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 27-07-2011, 20:39
|
|
|
Ja jestem purysta i dlatego bym nie brał z podwójną rurą - nie lubię jak ktoś grzebał w aucie i usportawiał. |
|
|
 |
fito123
Forumowicz
Auto: Carisma 1 98r
Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Cze 2011 Posty: 77 Skąd: Dłutów
|
Wysłany: 27-07-2011, 21:00
|
|
|
Auto porządnie dostało od tyłu z prawej strony i widać że nawet nie zostało porządnie wyciągnięte .
Proszę spojrzeć na szczelinę klapy tylnej na dole , jest przesunięta w lewą stronę .
Do tego szczelina tylnych prawych drzwi prawie nie istnieje , a tłumik prawdopodobnie zmieniany gdyż ze starego mało zostało ponieważ auto uderzone właśnie w okolicy tłumika.
Cena dobra ale wykonana naprawa nie została przeprowadzona poprawnie .
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Saqu
Mitsumaniak

Auto: Nissan s13, BMW e39
Pomógł: 71 razy Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 2233 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 27-07-2011, 22:25
|
|
|
nie wygląda najsympatyczniej
wolgaster napisał/a: | Ja jestem purysta i dlatego bym nie brał z podwójną rurą |
przed liftem w GDI były dwa kominy z tyłu, z tym, że nie co cieńsze |
|
|
|
 |
kuzi [Usunięty]
|
Wysłany: 28-07-2011, 00:43
|
|
|
To jest samochód p. Rajewskiego (znanego handlarza Galantów z Gliwic). Radzę szczególną ostrożność |
|
|
|
 |
|