|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:02 |
[I 2.4 MIVEC] Chłodnica oleju skrzyni biegów |
Autor |
Wiadomość |
pawel.m
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2,4 automat 2003
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-07-2011, 18:18 [I 2.4 MIVEC] Chłodnica oleju skrzyni biegów
|
|
|
Witam MitsuManiaków,
Mam problem z chłodnicą oleju skrzyni biegów-jest rozcięta i spec powiedział, że nie można jej posklejać Dlatego proszę o radę. Szukam takiej chłodnicy używanej ale jest ciężko. Może wiecie czy z jakiegoś innego modelu/marki coś podpasuje? Jeśli tak to z jakiego?
Mój Misiaczek to 2,4 z końca 2003 160KM automat.
z góry dzięki! pozdrawiam
[ Dodano: 16-09-2011, 23:59 ]
Witam,
myślałem, że ktoś przerabiał taki temat a tu brak odpowiedzi...
Finalnie dla tych, którzy zetkną się z podobną sprawą to piszę jak to rozwiązałem. Jest taki serwis chłodnic w Przeźmierowie (znajdziecie w necie), tam telefonicznie miły Pan wszystko mi wytłumaczył i poszukał czegoś pasującego. Generalnie poprosił o wymiar chłodnicy, zdjęcie i wyszukał mi podobnej rozmiarowo, gdyż jak twierdzi zasada działania jest we wszystkich chłodnicach taka sama i decydujący jest jej rozmiar aby schładzała odpowiednią ilość oleju. Oryginał używany ciężko dostać więc zaryzykowałem.
Ostatecznie za nówkę sztukę (wcześniej nie zalewana) zapłaciłem 300 zł.
2 tygodnie od wstawienia i jak dotąd jest ok (odpukać)
pozdrawiam |
_________________ Pawel |
|
|
|
 |
|
|