|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pajero 3.5 V6 - prośba o ocenę |
Autor |
Wiadomość |
bodzio17
Nowy Forumowicz
Auto: Avensis 2.0 D4D
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-08-2011, 19:36 Pajero 3.5 V6 - prośba o ocenę
|
|
|
Witam, przymierzam się do zakupu Pajero jak w temacie może ktoś Szanownych Forumowiczów miał okazję oglądać to auto:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C20109098.html
Osobiście zaskoczyła mnie cena. Z tego co rozmawiałem telefonicznie ze sprzedawcą: samochód ma przejechane 280 tys. (chyba prawdopodobny przebieg i na 3.5l V6 pojemności jeszcze nie tragiczny), w butli skończyła się homologacja stąd wniosek, że auto jeździło 10lat na gazie, rdzy podobno jest niewiele, mechanicznie wszystko działa (napędy, klima itd.), poprawki lakiernicze mnie nie przerażają (mam zaprzyjaźnionego lakiernika). Oczywiście bez wizji na miejscu nic się więcej nie zobaczy (to ode mnie ok 130km - tak, że problem żaden), ale jak wiadomo z góry, że samochód do d..y to szkoda nawet tyle jechać.
z góry dziękuję z odpowiedzi |
|
|
|
 |
|
|