|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E32A 1.8] wyciek paliwa |
Autor |
Wiadomość |
marquis
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-08-2011, 21:25 [E32A 1.8] wyciek paliwa
|
|
|
Witam. Po małym remonce głowicy czułem od razu w kabinie zapach jakby oleju, troszke paliwa... Pogłębiał się... Po ostatnim tankowaniu jakby wiecej palił. Się okazało że mam wyciek w miejscu połaczenia metalowego przewodu zasilającego paliwa do listwy wtryskowej... Dzisiaj wieczorkiem to zauważyłem a nie rozkręcałem jeszcze bo do pracy sie spieszyłem... Lekko dokręciłem śruby ale nie pomogło a nie chcę gwintów zerwać. O co konkretnie pytać- żeby wiedzieli co mi dać w sklepie- uszczelka zasilania listwy wtryskowej? Czy może wymontować i zanieśc żeby dopasowali? Pozdrawiam
[ Dodano: 13-08-2011, 23:40 ]
Sprawa wyjaśniona... Uszczelka kosztowała 1, 50 zł w sklepie z uszczelnieniami technicznymi, w intercarsie mnie odesłali do agromy..... Wymiana 3 minuty i po sprawie. |
|
|
|
 |
|
|