|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot |
Autor |
Wiadomość |
pplmr012
Mitsumaniak
Auto: Galant EA5A '02 U88
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-09-2011, 15:57 Małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot
|
|
|
Witam,
Poszukuję pokoju lub mieszkania,ale raczej pokoju dla syna który dostał się na studia w Poznaniu.
Niestety nie dostał się do akademika, chociaż może i dobrze, ale teraz jest problem, a czas płynie, chciałem się w tym tygodniu wybrać z nim czegoś poszukać i przyszło mi do głowy forum
Będzie studiował na U Mickiewicza przy ul. Dzięgielowej.
Może ktoś coś wie lub słyszał i mógłby pomóc młodemu człowiekowi, aha byłbym zapomniał, poszukiwane jest miejsce podwójne bo jego dobry kolega też wolałby coś innego niż akademik do którego się dostał.
Pozdrawiam,
Maciej |
|
|
|
 |
dzordz8
Nowy Forumowicz
Auto: Galant EA2W '03
|
Wysłany: 05-09-2011, 21:24
|
|
|
http://www.chatazaka.pl/
tylko to mi przychodzi do głowy
pzdr
Dzordz |
_________________ Colt CJ0 pierwszy samochód który kupiłem tylko dlatego że mi się spodobał.<--W dobrych rękach
Galant EA2W spodobał mi się bardziej niż ten wyżej. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 05-09-2011, 21:36
|
|
|
Kaucz może coś wiedzieć -> PW do niego. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
pplmr012
Mitsumaniak
|
Wysłany: 06-09-2011, 08:11
|
|
|
Dzięki, Panowie.
Na razie próbuje coś dograć telefonicznie, a obejrzeć wybieram się w czwartek, więc jakby ktoś coś wiedział do tego czasu to będę zobowiązany. |
|
|
|
 |
wasiu89
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.0 (LPG) 1998r
|
Wysłany: 06-09-2011, 23:16
|
|
|
Witaj,
mogę Ci podać nr do kolesia, który wynajmuje pokoje (chyba ma jeszcze wolną własnie dwójkę) tylko, że jest to na ulicy Ostrowskiej więc trochę daleko. Co do mieszkania tam to w miarę ok się wydaje (sam będę tam mieszkał od tego semestru więc zobaczymy:) ) a za ten pokój chciał jakoś 360 zł + opłaty od osoby (opłaty około 70zł). Myślę że zszedłby trochę z ceny jak byś powołał się na mnie. Niech syn zobaczy na mapie co i jak (ale myślę, że lepiej będzie jak znajdzie coś bliżej uczelni bo dojazd sługo mu zajmie) i jakby co to napisz PW podam Ci więcej szczegółów.
PS przejedźcie się na uczelnię- na tablicach często wiszą różnego rodzaju ogłoszenia o wynajmie:) |
|
|
|
 |
pplmr012
Mitsumaniak
|
Wysłany: 07-09-2011, 09:03
|
|