|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
USTAWIONY TPS i DALEJ TO SAMO |
Autor |
Wiadomość |
MAX-315
Forumowicz
Auto: MITSUBISHI PAJERO SPORT V3.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Gru 2009 Posty: 97 Skąd: PADEW NARODOWA
|
Wysłany: 24-09-2011, 19:33 USTAWIONY TPS i DALEJ TO SAMO
|
|
|
Witam ustawiłem TPS i nadal po kilku kilometrach lub paru dniach jazdy rtaci obroty i niema ssania musze gą chwile przytrzymac na obrotach jak sie nagrzeje i zaczynają mi czasami falowac obroty co dalej i co szukac
ustawiałem tak
wychylenie przepustnicy na 45mm
odkrecenie tps
ustawienie na rozwarcie
podciagniecie linki o 0,5mm robilem to srubka do wychylenia przepustnicy,lecz na mierniku nic sie nie zmieniło cały czas było rozwarcie czyli na mierniku pokazywało cały czas 1 ustawiony był na 200om prubowałem tez na zapłonie i ustawiałem na niecałe 5v a mianowicie 4,85v i brubowałem na zanik napięcia lecz sytuacja ta sama
wymieniłem wiec na druga przepustnice poustawiałem tps chwile było pieknie a po kilku dniach dalej to samo .Odłaczałem akumulator i tez to nie pomogło
Wiec panowie gdzie dalej szukac przyczyny czyrzby komputer gubił pamiec
[ Dodano: 14-10-2011, 18:45 ]
Witam przyczyna prawdopodobnie była niewcisnieta kostka w komputer wystawała mi troszke i moze gdzies niebyło styku wcisnołem ja pozadnie wyczysciłem wszystkie styki srodkiem do usowania korozji konektowej i tyka jak laleczka
POZDRAWIAM
[ Dodano: 04-11-2011, 19:42 ]
Witam problem był w komputerze a mianowicie wtyczka niebyła do konca wpieta teraz jak narazie pyka jak laleczka
Pozdrawiam
[ Dodano: 04-11-2011, 19:42 ]
Witam problem był w komputerze a mianowicie wtyczka niebyła do konca wpieta teraz jak narazie pyka jak laleczka
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|