|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MSW N43W 91r 4x4 - sworzen wahacza przedniego |
Autor |
Wiadomość |
pucek
Nowy Forumowicz DIY EFI
Auto: 2 Hondy i SpaceWagon
Kraj/Country: Norway
|
Wysłany: 26-09-2011, 11:59 MSW N43W 91r 4x4 - sworzen wahacza przedniego
|
|
|
Witam
Moze tutaj ktos bedzie wiedzial bo troche mi rece opadaja.
Zamowilem (w polsce na allegro) 2 sworznie wahacza przedniego z zamiarem wymiany.Podalem VIN przy zamowieniu ,przyslali,zabralem sie za wymiane ,a ten nie pasuje za krotki.
Zamowilem 2 nastepne ty razem z USA ,przyslali, nie pasuja taki sam jak poprzedni.
Za 3 cim razem poszedlem do sklepu i zamowilem (po VINie) ,przyslali,taki sam jak 2 poprzednie
Doradzili mi w sklepie zebym udal sie do ASO ,ale obawiam sie ,ze zaplace za te sworznie drozej niz to auto mnie kosztowalo (kupilem go za grosze jako wola roboczego).
Stary sworzen ma rowek na segger w odleglosci okolo 14mm od kolnierza a te ktore zamowilem ok 10mm.
Pomoze ktos wyjasnic te zagadke?Co tu jest grane?Wahacze nie oryginalne?
Brakuje mi tylko tych sworzni zeby zrobic przeglad
P.S. akcja dzieje sie w Norwegii - troche inne realia niz w Polsce |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6983 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 26-09-2011, 12:04
|
|
|
pucek, polecam kontakt telefoniczny z Japaneze (+48 42 215 44 02)- jak nie będzie w stanie zrealizować zamówienia to na pewno podpowie jak wybrnąć z opresji |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
|
|