Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:17 |
Poszukuję Carismy dla kobiety-kuzynki |
Autor |
Wiadomość |
Asmodeus1
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma MSX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-09-2011, 08:23 Poszukuję Carismy dla kobiety-kuzynki
|
|
|
Witam,
Poszukuje Carismy po lifcie dla kuzynki, zależy mi aby nie była zajechana i nie wymagała wkładu finansowego. Wersja silnikowa to benzyna+gaz. Kuzynce jest potrzebne auto niezawodne i które będzie w stanie pokonywać rocznie bezproblemowo około 30 000 km. Kuzynka studiuje w Legnicy, mieszka w Wrocławiu, A trenuje w Kobierzycach. Do tego dochodzą zgrupowania lekkoatletyczne w całej Polsce. Więc potrzebuje sprawnego pojazdu. A po doświadczeniach z swoją Carismą jestem w gotowy jej polecić ten model, pod warunkiem że będzie zadbany nie tak jak mój:). Jeżeli bedziecie coś wiedzieli lub mieli na oku to proszę o jakieś namiary.
Pozdrawiam
Damian Forenc |
_________________ Posiadane auta
- Mitsubishi Carisma MSX
 |
|
|
|
 |
herflik95
Forumowicz Piotr

Auto: Skoda Octavia II 2.0 TDI
|
Wysłany: 30-09-2011, 13:54
|
|
|
Jaki przedział kwotowy wchodzi w grę??? Skoro autko ma robić rocznie około 30 000km może warto popatrzeć za dieslami? |
|
 |
Asmodeus1
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma MSX
|
Wysłany: 30-09-2011, 14:14
|
|
|
Przedział cenowy to 10-15 tys. a diesla raczej dziewczyna nie chce. Pozatym w carismie diesle są z reno i mają już jedną renówkę i tak sobie ją chwalą. więc diesla nie. |
_________________ Posiadane auta
- Mitsubishi Carisma MSX
 |
|
|
|
 |
volve
Mitsumaniak

Auto: Colt CZC 1.5T
Pomógł: 47 razy Dołączył: 31 Sty 2010 Posty: 4047 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 30-09-2011, 14:19
|
|
|
Skoro Diesel nie, a chce benzynę plus gaz to jedynie zostaje 1.6, w tej cenie to myślę ,że rocznik 2001 spokojnie da się znaleźć, a nawet jak dobrze pójdzie to zostanie na gaz. Szukaj ofert i wrzucaj, postaramy się ocenić. |
_________________ Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Elegance
 |
|
|
|
 |
|