|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
zblokowaly sie napedy |
Autor |
Wiadomość |
kris2280
Nowy Forumowicz
Auto: pajero 3.2 did
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-10-2011, 19:09 zblokowaly sie napedy
|
|
|
witam mam taki problem z moim pajero 3 3.2 did 200rok,dzis pojechalem kupic nowy akomulator i po podlaczeniu akumulatora cos sie stalo z napedami jak by sie zblokowaly.auto jedzie max 60 \h.czuje opur jak skrecam kierownica,niewiem czy to zbieg okolicznosci czy pech!!!.odlanczalem kleme i nic.nie reaguje na zdne zmiany napedow i mruga pomaranczowa kontrolka po srodku napedow.prosze o pomoc i porade!!!z gory dziekuje!!
[ Dodano: 13-10-2011, 19:31 ]
jak wlacze zaplon to na chwile zapalaja sie wszystkie kontrolki od napedow 4 zielone i dwie pomaranczowe,i gasna i mruga tylko pomaranczowa na srodku,ale ona mi tez wczesniej mrugala nieraz ale napedy dzialaly normalnie a teraz cos sie zblokowalo!!!pomocy!! |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 13-10-2011, 21:24
|
|
|
na początku migają bo testują się napędy, jeśli jest wszystko OK to zapalają się na stałe, jak nie, to w środku pomarańczowa (sygnalizuje tryb awaryjny). |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
kris2280
Nowy Forumowicz
Auto: pajero 3.2 did
|
Wysłany: 13-10-2011, 22:30
|
|
|
PANIE ZBYSZKU TO CO MOGE SPRAWDZIC MA PAN POMYSL JAKIS,DO PANA MAM DALEKO I NIE DOJADE BO JEDZIE 60 MAX
[ Dodano: 13-10-2011, 22:34 ]
moglo sie to stac ze odlaczylem aku.a wczesniej bylem na kompie wykasowac poduszke mogli cos tam popsuc komputerem?raczej chyba nie?juz sam niewiem |
|
|
|
 |
|
|