Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Jaki komputer?
Autor Wiadomość
MACK-
[Usunięty]

Wysłany: 04-12-2006, 17:23   Jaki komputer?

Spalil mi sie komputerek w Mr. Colt chcialbym sie dowiedziec wedlug ktorego oznaczenia mam dobrac kolejna puszke? MD189748 -
E2T39371
2602 M
takie oto mam rzeczy na wyklejce napisane i stad moje pytanie wg ktorego oznaczenia mam szukac aby bidulek zagadal wkoncu?
Aaa jeszcze jedno czy wszystkie cyferki sie musza zgadzac co do jednej - bo widzialem zdjecia juz kilku puszek w ofertach i niby od tego modelu ale opisy na wyklejkach bardzo rozbierzne .
Dzieki wszystkim zainteresowanym i pomocnym.
Pozdrawiam
Colcik 1.3 12v ten od 92r

josie 
Mitsumaniak
majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-12-2006, 18:23   

Zobacz czy procesor w ECU się wybrzuszył - jak nie to Bartek Ci naprawi to ECU :wink:
A jak się uratować nie da, to koniecznie w następnym komputerze wymień kondensatory - bo znowu się spali

Edit: Heh... widzę że w dziale Kupię-Sprzedam już Ci namiary dali:)

MACK-
[Usunięty]

Wysłany: 04-12-2006, 18:47   

Dzieki kolego za rady! Do Bartka juz napisalem ale - kolega elektryk twierdzi ze juz sie nie da zrobic tej plytki coprawda jak sam mowi na takich cudenkach to on sie juz nie zna ale wg niego trzeba kupic 2 egzemplarz. Wiec chcialbym wiedziec po czym poznam ze ten to TEN bo po raz kolejny zeby mi siwy dym poszedl spod schowka to mi sie nie usmiecha a chcialbym ewntualnie zorientowac sie w temacie ile ta przyjemnosc moze mnie kosztowac i wybrac wlasciwy egzemplarz jak juz.
Dzieki i Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu