|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Cewka zapłonowa Lancer 1,3 |
Autor |
Wiadomość |
Nelka
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 1,3 96
Kraj/Country: Polska
Dołączyła: 21 Paź 2009 Posty: 23 Skąd: Kłodzko/Stanowice/Rybnik
|
Wysłany: 21-10-2011, 20:36 Cewka zapłonowa Lancer 1,3
|
|
|
Witam Koleżanki i Kolegów - jestem szczęśliwą posiadaczką Lancera 1.3 (1996). Jednak ostatnio w czasie jazdy autko odmówiło posłuszeństwa. Okazało się, że cewka zapłonowa padła. Czy ktoś z Was dysponuje taką częścią lub zna kogoś do kogo mogę się zwrócić - chętnie odkupię. Pytałam w mojej okolicy, ale niestety ciężko dostać i wszyscy odsyłają mnie z kwitkiem. Nie chce kupować nowej bo to troszkę koszty, a może ktoś z Was jest w stanie mi pomóc. Z góry dziękuje |
_________________ Kobieta na forum - Dolny i Górny Śląsk > Kłodzko i Stanowice (Rybnik) |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-10-2011, 22:04
|
|
|
cewka jest w aparacie zapłonowym. Koszt nowej ok200pln. Za tyle samo kupisz cały aparat zapłonowy na allegro. Uzywanej raczej nigdzie nie kupisz.
Nową cewkę kupisz u Japaneze Marek Malik z Pabianic -w necie jak wpiszej znajdzesz namiary. |
|
|
|
 |
|
|