|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zakup Lancera - prośba o pomoc w ocenach i poszukiwaniach :) |
Autor |
Wiadomość |
Birkhof
Forumowicz
Auto: Lancer '08
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-10-2011, 13:37 Zakup Lancera - prośba o pomoc w ocenach i poszukiwaniach :)
|
|
|
Padła decyzja
Lancer sedan 2008/2009
2.0 Mivec lub 2.0 DiD
Z ukierunkowaniem na bogatsze wersje wyposażeniowe ze względu na to, iż późniejsze rezanie jest nieopłacalne. Wiadomo, podgrzewaczami odbytu człowiek nie pogardzi
Na pierwszy strzał:
http://moto.allegro.pl/la...1864462464.html
Dostałem numer VIN: JA3AU86U18U039507 + informację, że lancer miał niegrozną kolizje wymieniona lampa, maska i błotnik. Zdjęć z kolizji niestety żadnych nie ma sprowadzony z USA i kupiony od sprowadzającego w kwietniu tego roku. Na pytanie,czemu sprzedaje autko dostałem odpowiedź, że nie pasuje i chcą zmienić.
Co o nim sądzicie?
Jak można sprawdzić/rozkodować VIN? i dowiedzieć się jaka była stłuczka ? Z góry dziękuję za pomoc i sugestie
Pozdrawiam
//// edyta:
poduszki niewystrzelone, ale jest aż 26 wpisów w bazie :O - posiada ktoś dostęp do Carfaxu ?
GOOD NEWS! An Airbag Deployment has not been reported to CARFAX.
IMPORTANT! The CARFAX database contains 26 important vehicle history records on this 2008 MITSUBISHI LANCER GTS that may confirm a clean history or uncover potential problems. Order the CARFAX Vehicle History Report to see all the information reported on this vehicle. |
Ostatnio zmieniony przez Birkhof 27-10-2011, 13:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
|