Kiedy kolejny spot? |
Autor |
Wiadomość |
JACA_1978
Forumowicz

Auto: gal GLXi wagon 2.0 99r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-12-2006, 15:52 no wlasnie ten stachursky
|
|
|
a ja myslalem ze tam wielki zlot mitsu |
_________________ JACA_1978
dwa blekitne diamenty
Colt 1.3 95r.
Lancer 1.3 GLX 98r.
Galant 2.0 GLXi wagon 99r.
Premacy 2.0 citd 101 KM 03r.
Bydgoszcz
marcin [']
[edit]  |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
Wysłany: 08-12-2006, 16:59
|
|
|
yrdn napisał/a: | Ewa, powiedz kto prowadzil stawiam na pana taksówkarza heheheh |
Jakoś tak wyszło, że pół godziny po Twoim wyjściu pojechaliśmy po wielkiego szampana i do domu Prowadziłam więc ja.
Jak tam Twoje zdrówko? |
_________________ Oto jak sobie zaśpiewałam do kawałka Leszka Falińskiego z Dżemu:
https://youtu.be/Jl4lvnKijX8
A tu Hymn Mitsumaniaków: http://www.akbi.pl/image/mitsu_hymn.mp3
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo |
|
|
|
 |
dNa [Usunięty]
|
Wysłany: 08-12-2006, 19:42
|
|
|
Bardzo chciałem przyjechać ale niestety nie mogłem. Winny ten kto wymyślił prace a tak naprawde to mialem druga zmiane i nie moglem sie zerwac. Pozdrawiam Mitsumaniaków |
|
|
|
 |
yrdn
Forumowicz

Auto: SB 1.8 2009
|
Wysłany: 09-12-2006, 14:16
|
|
|
nie planujcie zaadnych spotkan na przyszly tydzien, bo wowczas PIERWSZY raz musialbym sie wykrecic... ale wykret calkiem powazny bo jednak operacja na otwartym kregosupie...:D ponoc prosty zabieg, zobaczymy..
pozdr. dla wszystkich |
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2006, 14:33
|
|
|
Spoko, najprędzej na spocie pojawię się latem |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
|
Wysłany: 09-12-2006, 20:56
|
|
|
bartek_nkm napisał/a: | Spoko, najprędzej na spocie pojawię się latem |
ty nie ściemniaj bo sam zacząłeś ten wątek
w związku z pracą większości z nas wnosze o zmianę terminu spotkań. nam - pracującym i ze wsi najbardziej pasuje chyba niedziela i raczej z rana, co by jeszcze przed robotą (w poniedziałek) sobie odpocząć.
pod rozwagę szanownym kolegom i koleżankom! |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2006, 19:02
|
|
|
Nie wiem jak inni, ale nasza grupa jest chyba najbardziej roztrzepaną grupą na tym forum i zlot który wspólnie ustalimy nigdy się nie odbędzie Niniejszym spisuję wszystkie nasze spoty na straty i oznajmiam, że na żadnym się nie pojawię Nie mówie to o spontanicznych spotkaniach typu wyjazd do MSR czy Wyścig Coltów |
|
|
|
 |
DiPi [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2006, 19:04
|
|
|
oj bartas ale ty nerwowy czlowiek jestes trzeba byc cierpliwym i wytrwałym w tym co sie robi |
|
|
|
 |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2006, 19:14
|
|
|
zgadzam sie z Bartkiem, najlepiej wychodza spontaniczne spotkania |
|
|
|
 |
DiPi [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2006, 19:18
|
|
|
hehe to się dobrali nippo z bartkiem ;> czyli do zobaczysk ana drodze |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2006, 19:24
|
|
|
Darku, chodzi mi o to, że jak się prawie wszyscy zdeklarują, że będą to ja się nakręcam że będzie super spot, pogadam sobie z ludzmi i zobacze te zakazane gęby które już znam (i uwielbiam!), jakieś nowe i bedzie super fajna zabawa, a później kolejno każdemu coś wypada, nie może, pracuje i inne... Mnie to zasmuca, dołuje, szczególnie jesienią i zimą. |
|
|
|
 |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2006, 19:26
|
|
|
DiPi, dobrali... bo jak sie dwie niedziele palmowe do kupy zejda to sie wszyscy razem spotkamy. ja proponuje robic tak jak zawsze, jak ktos ma ochote na spotkanie albo przyjezdza do miasta niech napisze a napewno 2, 3 osoby sie spotkaja...czyli genrealnie nie mniej niz na "obiadach czwartkowych" |
|
|
|
 |
DiPi [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2006, 19:30
|
|
|
hmm co racja to racja zwracam honor to czekamy na chetnego na spocik ja w sumie znam tylko bartka a z miłą chęcią poznam reszte brygady .... |
|
|
|
 |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2006, 19:42
|
|
|
DiPi, jak najbardziej, nie ma problemu, napisz kiedy masz jakis wolny czas, mi pasuje sobota, chociaz bardziej sklaniam sie ku niedzieli, moze tak jak Tomek pisal, jakos w godzinach przedpoludniowych, wczesnopoludniowych...? i moze Tomek z Ania sie zjawi? |
|
|
|
 |
|