Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: glina
29-05-2014, 13:17
[Cari 1.8 GDI] Proszę o opinię :)
Autor Wiadomość
dmn86 
Nowy Forumowicz

Auto: Eclipse G1
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 12-11-2011, 22:44   [Cari 1.8 GDI] Proszę o opinię :)

Witam,
Zastanawiam się nad zakupem Cari 1.8 GDI, teraz cały czas jeżdżę Eclipse G1. Myślałem nad zakupem Galanta, ale trudno znaleźć coś w dobrym stanie :(
Ostatnio pomyślałem o Cari 1.8 GDI znalazłem jedno ciekawe ogłoszenie z mojego miasta.

http://otomoto.pl/mitsubi...-C20005715.html

Co sądzicie o tym aucie?

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 12-11-2011, 22:53   

Niepełny pakiet Dynamics, atrapy przednie nie należą do obecnego pakietu poliftowego, wiele elementów nadwozia nosi różne odcienie, jeżeli auto było jedynie po obcierkach to wartałoby obejrzeć z bliska co sobą reprezentuje, jeżeli jest to niestaranna inwencja twórcza eks właściciela w dodatku okaże się, że kazdy element należał do innej parafii to nawet nie ma o czym gadać :-)
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

dmn86 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 12-11-2011, 23:10   

Dziś miałem chwilę i podjechałem do tego komisu (sorry, że zapomniałem napisać :P )
Niestety ciężko przychodzi mi dostrzeganie różnić w kolorach ;) Dodatkowo auto było nie umyte. Z tego co dostrzegłem to tylna szyba nie była oryginalna, natomiast pozostałe tak.
Po prawej stronie jest drobne przetarcie lakieru którego nie widać na zdjęciach, nie zostało to zrobione.

Zastanawiam, się czy brać to auto pod uwagę. Ewentualnie załatwić kogoś z miernikiem lakieru, jakimś interfejsem i wtedy podjechać?
Na co zwrócić uwagę przy Cari?

Zdaje sobie sprawę, że te auta nie są już młode więc trudno znaleźć coś w dobrym stanie ;/

Mario 
moderator
...............

Auto: Eclipse 3g RS
Wysłany: 13-11-2011, 19:11   

dmn86 napisał/a:
Na co zwrócić uwagę przy Cari?

Myślę, że warto brać pod uwagę.
Jak pisałeś, że szyba tylna nie oryginalna przyjrzyj się tyłowi, spójrz tam gdzie jest koło zapasowe, czy są jakieś spawy, jak to zrobione ewentualnie, itp.
Miernik też warto pożyczyć i polatać z nim w okół auta..
pozdrawiam

dmn86 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 13-11-2011, 19:24   

Dzięki koledzy za pomoc :)
Dodatkowo wydrukowałem sobie z forum gdzie jakie znaczki powinny się znajdować :P

Patrząc na cenę tego auto to powinna być igła, ale znając życie to pewnie będzie lipa :P

Paul119 
Forumowicz
Paul119

Auto: VW Golf 4
Wysłany: 15-11-2011, 15:54   

Nie wiem jak wam, ale na ten przebieg to chyba kierownica powinna trochę lepiej wyglądać. Nie wiem jak z tyłem, chodzi mi o szczeliny w klapie bagażnika, jak jest zdjęcie tyłu autka, czy są odpowiednie po lewej stronie. Chyba, że się mylę, to mnie poprawcie.

jedras 
Forumowicz

Auto: CARISMA1.8GDI '01/MSS1.3 '00
Wysłany: 15-11-2011, 19:07   

Rewlektory dymione więc nie są z rocznika 2001 ale z nastepnych, znaczek z maski jest z wersji po 2001 ale gril juz z wersji do 2001. Alco ktoś bawiłem sie rasowaniem albo wkladał po dzwonie to co miał na rynku do kupienia. Na klapie nie ma oryginalnych znaczków ale mógł po prostu zdjąć. Z szybami jest różnie bo sam zmieniałem jak dostałem kamieniem.
MSS 1.3 2000

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi